reklama
Katik
...jestem mamą...
Iza - przeczytalam Twoj post i mi sie przypomnial moj sen - Polka byla calutka w koszmarnych czerwonych plamach. Siedzialam i wylam, ze to przez te durde angielskie sloiczki, bo nie moga zrobic jedno czy dwuskladnikowych, tylko wala z grubej rury i np wczoraj Poli z drzacym sercem dawalam
jablko, malina, poziomka, truskawka....
I pewnie stad ten sen......
jablko, malina, poziomka, truskawka....
I pewnie stad ten sen......
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
u nas po trzech dniach na nasivinie katarek minłął
U nas tydzień stosowania nic nie dał
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Aga- zdróka dla zasmarkańca malutkiego. My też sie bujamy z katarem już 3 tydzień. W dzień jest w miare ok ale w nocy -masakra. Mały strasznie charczy -jakby chrapał. Mucofluid pomaga na trochę ale potem znowu pozatykany, kupiłam maśc majerankową i prynosi ulgę...
Prosiłaś o ten mucofluid pediatre? On naprawde rozrzedza- jak połoze Antola na brzuchu po zakropleniu wszystko samo wylatuje na pieluszkę...zdrówka życzę
Prosiłaś o ten mucofluid pediatre? On naprawde rozrzedza- jak połoze Antola na brzuchu po zakropleniu wszystko samo wylatuje na pieluszkę...zdrówka życzę
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kurcze postów nie widze
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
byłam u lekarza z moimi smerfami i tak:
1. Marek czysty, uszka ok, brzuszek ok... tak przechodzi ząbkowanie mam mu podawać paracetamol przynajmniej na noc i smarować dziąsła żelem
2. Janek dostał BioGaia probiotyk (BioGaia. probiotyk nowej generacji) i Nifuroksazyd no i dieta lekkostrawna bez mleka i słodkiego... jak się do piątku nie poprawi to w piątek do lekarza. No i ma duuuużo pić
1. Marek czysty, uszka ok, brzuszek ok... tak przechodzi ząbkowanie mam mu podawać paracetamol przynajmniej na noc i smarować dziąsła żelem
2. Janek dostał BioGaia probiotyk (BioGaia. probiotyk nowej generacji) i Nifuroksazyd no i dieta lekkostrawna bez mleka i słodkiego... jak się do piątku nie poprawi to w piątek do lekarza. No i ma duuuużo pić
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
nie wiem o co caman z tym bb ale ja nie widzę postów- wiem ze ostatniego posta pisała aga o 14.11 a ja widzę tylko tego z 859 co napisla gosienka.....????
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Laski wstyd mi się przyznać ale przy tej akcji płaczu M. w nocy nawet nie zauważyłam że już mu w nosie nie furczy i nie ma go zatkanego jak tak teraz myśle to od 2-3 nocy tak jest... a od 2 na 100%
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka, dzieci czesto placzem pomagaja sobie w czyszczeniu noska. lzy rozpuszczaja gluty...
reklama