iza813
mama Szymka i Samuela
Agnieszka staraj sie nawilzac pokoj gdzie M spi,wietrz pokoj przed spaniem.Tyle mi przychodzi do glowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marek nie może spać na brzuchu bo od razu się budzi i ma zamiar raczkować wiesz o co chodzi...opiera się na rękach i nogach...czasami nawet na śpiocha ;-) i ryk oczywiście...Aga- o jak on śpi? Bo Bartek odkładał się na brzuszek w nocy, co mu zdecydowanie pomagało oddychać! Biedny Mareczek ((
Kciuki zaciśnięte. Będzie OK!Zdrówka dla zakatarzonych i pochorowanych!
I proszę o kciuki - jutro mamy wizytę u kardiologa.
Udało nam się wybłagać u babki, by nas przyjęła - przyjedzie wcześniej o 30minut.
Na NFZ musielibyśmy do 27.10 czekać.
zapodałam wczoraj wieczorem maść majerankową pod nos. A z czego te inhalacje??Agnieszka nam lekarka poleciła na katar maść majerankową no i pomogło no i inhalacje dużo dały
Wietrze wietrze ... co jakiś czas włączam nawilżacz...niestety wtedy jest jeszcze gorzejAgnieszka staraj sie nawilzac pokoj gdzie M spi,wietrz pokoj przed spaniem.Tyle mi przychodzi do glowy
Katik ale co?? wszystko już spróbował... wszystko czyste tylko nosek zatkany i jedyne co można to rozrzedzać wydzielinę...Aga - to jakas koszmar by taki maluch miesiac zakatarzony chodzil. Moze trzeba do jakiegos innego lekarza sie wybrac, by przepisal cos innego? Ile Maly ma sie meczyc?...
Elvie- trzymamy.