reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
bialego jelenia nie mylic z biala dama - kiedys taka wodka byla hihihi.

Konstancja nie ma zadnych problemow skornych, nigdy nie miala nie liczac wysypki, ktora lekarz wsadzil do jednego gara z potowkami. Mala od zawsze myje mydlem johnsons baby. Zadnego uczulenia. Do tego szampon i balsam tej samej firmy i wszystko jest super.

aniez

A ja znowu mam pytanko... Adasiowi odchodzi skórka przy paznokciach. Czy uważacie, że brak jemu jakichś witamin? Powinnam coś brać?
to normalne

Tia... u nas system punktowy - na 105 punktow uzbieralismy 25... W Szczecinie w tym roku na ponad 800 chetnych dzieci przyjeli niecale 400. Takze w moim przypadku nie musze rozwazac zlobka, bo po prostu nie mam na niego szans.
znam ten ból
nasze kochane miasto Sz....

KAticzku
dopiero doczytalam
mam nadzieje ze juz kryzys w Twoim samopoczuciu minął
ciesz sie babo ze masz grzeczne dziecko bo jeszcze Ci da popalic
no wiesz bunt dwulatka i takie tam
wszystko przed Tobą ;) ;-)

Ja tez szampon i zel do mycia dla Poli mam z J&J.

Ja przed akcja "alergia" tez mylam J&J tym tip-to-toe. Jak juz mala dostala alergii to nagle wszyscy "czemu ty w tym ja mylas, to uczula". Zreszta tak samo bylo z lovella. I tak zostalam z dwiema butlami plynu do kapania i dwiema torbami lovelli... Jak chcialam oddac znajomym z malymi dziecmi to uslyszalam oczywiscie, ze oni tego nie uzywaja bo to uczula. Wyszlam wiec na wyrodna matke :-)

Ja przed akcja "alergia" tez mylam J&J tym tip-to-toe. Jak juz mala dostala alergii to nagle wszyscy "czemu ty w tym ja mylas, to uczula". Zreszta tak samo bylo z lovella. I tak zostalam z dwiema butlami plynu do kapania i dwiema torbami lovelli... Jak chcialam oddac znajomym z malymi dziecmi to uslyszalam oczywiscie, ze oni tego nie uzywaja bo to uczula. Wyszlam wiec na wyrodna matke :-)
no bo o tak wlasnie niby jest , ze J&J uczula...
ale ja po pierwszej buteleczce Oilatum, ktora pomogla na sucha skorke Poli przeszlam na J&J wlasnie to tip-to-toe, i jest ok.
Swoja droga mnie w ciazy oliwka z J&J tez uczulala - wlasciwie tylko nogi - wszedzie moglam smarowac, a nogi nie znosily tej oliwki. Teraz juz jest ok.

KAticzku
dopiero doczytalam
mam nadzieje ze juz kryzys w Twoim samopoczuciu minął
ciesz sie babo ze masz grzeczne dziecko bo jeszcze Ci da popalic
no wiesz bunt dwulatka i takie tam
wszystko przed Tobą ;) ;-)

hehe - bunt dwulatka mowisz
dzis bylam na urodzinkach gdzie byla trojka dwulatkow... Ojjjj, mam nadzieje, ze Pola tak mi popalic nie da ;)

reklama
to tu wiecej takich wyrodnych jest, bo my tez J&J mamy. Oliwke i szampon znaczy, bo plyn do kapieli Bambi. Wczesniej mialam oliwke bambino, ale brudzila wszystko dookola na zolto i do tego miala parabeny w sobie, wiec wyrzucilam prawie cala butelke.

dziewczyny, a ja z takim pytaniem - czy to normalne, ze dzieciak przekreca sie tylko w 1 strone? bo Seb przekreca sie z placow na brzuszek (czasami tez odwrotnie) ale zawsze i tylko przez lewa reke. Jak ja go przekrecam, to staram sie robic to przez prawa strone, zeby zakumal, ze mozna i tak, ale jakos nie kuma... i nie wiem czy mam sie juz martwic?

Do góry