reklama
nie, normalny, zwykły biały jeleń w płynie
ok, dzieki za info
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
bialego jelenia nie mylic z biala dama - kiedys taka wodka byla hihihi.
Konstancja nie ma zadnych problemow skornych, nigdy nie miala nie liczac wysypki, ktora lekarz wsadzil do jednego gara z potowkami. Mala od zawsze myje mydlem johnsons baby. Zadnego uczulenia. Do tego szampon i balsam tej samej firmy i wszystko jest super.
Konstancja nie ma zadnych problemow skornych, nigdy nie miala nie liczac wysypki, ktora lekarz wsadzil do jednego gara z potowkami. Mala od zawsze myje mydlem johnsons baby. Zadnego uczulenia. Do tego szampon i balsam tej samej firmy i wszystko jest super.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to normalneaniez
A ja znowu mam pytanko... Adasiowi odchodzi skórka przy paznokciach. Czy uważacie, że brak jemu jakichś witamin? Powinnam coś brać?
znam ten bólTia... u nas system punktowy - na 105 punktow uzbieralismy 25... W Szczecinie w tym roku na ponad 800 chetnych dzieci przyjeli niecale 400. Takze w moim przypadku nie musze rozwazac zlobka, bo po prostu nie mam na niego szans.
nasze kochane miasto Sz....
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
KAticzku
dopiero doczytalam
mam nadzieje ze juz kryzys w Twoim samopoczuciu minął
ciesz sie babo ze masz grzeczne dziecko bo jeszcze Ci da popalic
no wiesz bunt dwulatka i takie tam
wszystko przed Tobą ;-)
dopiero doczytalam
wszystko przed Tobą ;-)
Ja tez szampon i zel do mycia dla Poli mam z J&J.
Ja przed akcja "alergia" tez mylam J&J tym tip-to-toe. Jak juz mala dostala alergii to nagle wszyscy "czemu ty w tym ja mylas, to uczula". Zreszta tak samo bylo z lovella. I tak zostalam z dwiema butlami plynu do kapania i dwiema torbami lovelli... Jak chcialam oddac znajomym z malymi dziecmi to uslyszalam oczywiscie, ze oni tego nie uzywaja bo to uczula. Wyszlam wiec na wyrodna matke :-)
Katik
...jestem mamą...
no bo o tak wlasnie niby jest , ze J&J uczula...Ja przed akcja "alergia" tez mylam J&J tym tip-to-toe. Jak juz mala dostala alergii to nagle wszyscy "czemu ty w tym ja mylas, to uczula". Zreszta tak samo bylo z lovella. I tak zostalam z dwiema butlami plynu do kapania i dwiema torbami lovelli... Jak chcialam oddac znajomym z malymi dziecmi to uslyszalam oczywiscie, ze oni tego nie uzywaja bo to uczula. Wyszlam wiec na wyrodna matke :-)
ale ja po pierwszej buteleczce Oilatum, ktora pomogla na sucha skorke Poli przeszlam na J&J wlasnie to tip-to-toe, i jest ok.
Swoja droga mnie w ciazy oliwka z J&J tez uczulala - wlasciwie tylko nogi - wszedzie moglam smarowac, a nogi nie znosily tej oliwki. Teraz juz jest ok.
Katik
...jestem mamą...
KAticzku
dopiero doczytalam
wszystko przed Tobą ;-)
hehe - bunt dwulatka mowisz
dzis bylam na urodzinkach gdzie byla trojka dwulatkow... Ojjjj, mam nadzieje, ze Pola tak mi popalic nie da
reklama
to tu wiecej takich wyrodnych jest, bo my tez J&J mamy. Oliwke i szampon znaczy, bo plyn do kapieli Bambi. Wczesniej mialam oliwke bambino, ale brudzila wszystko dookola na zolto i do tego miala parabeny w sobie, wiec wyrzucilam prawie cala butelke.Ja przed akcja "alergia" tez mylam J&J tym tip-to-toe. Jak juz mala dostala alergii to nagle wszyscy "czemu ty w tym ja mylas, to uczula". Zreszta tak samo bylo z lovella. I tak zostalam z dwiema butlami plynu do kapania i dwiema torbami lovelli... Jak chcialam oddac znajomym z malymi dziecmi to uslyszalam oczywiscie, ze oni tego nie uzywaja bo to uczula. Wyszlam wiec na wyrodna matke :-)
dziewczyny, a ja z takim pytaniem - czy to normalne, ze dzieciak przekreca sie tylko w 1 strone? bo Seb przekreca sie z placow na brzuszek (czasami tez odwrotnie) ale zawsze i tylko przez lewa reke. Jak ja go przekrecam, to staram sie robic to przez prawa strone, zeby zakumal, ze mozna i tak, ale jakos nie kuma... i nie wiem czy mam sie juz martwic?