reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
eeeeeehehehhehe

ja mam 4000 min wewnatrz firmy reszta bez limitow.... aparat na macierzynskim mi wymienili, lapsa mam zawsze ze soba... ech.... ale i tam mi sie tam wracac nie chce :-D

Aniez, super ze plucka czyste i szybkiedo powrotu do zdrowka

Daga wymiatasz :-D nie ma tam pracy dla mnie ?? ;-)

A swoją drogą to przyznać się która mi pozazdrościła, że dziecie przesypiało noce ?? no i dzisiejsza noc to masakra... pobudka po północy i zasypianie ponad godzinę... później pobudka po 4 i następna po 5... a przed 7 musiałam wstać bo robotniki przyjechały w końcu robotę wykonać... heh... oczy mam na zapałkach... kawa to napój radości :-D

o jej dziewczyny ale sie pochorowaly nasze kwietniowe dziecinki! duzo zdrowka zycze dla babaskow i wytrwalosci dla mamusi!

katik - z tego co piszesz to moja mala to samo ma co twoja! czyli jest najnormalniejszym dzieckiem na swiecie! ciesz sie, bo mamy to szczescie miec takie slodkie i pogodne dzieciaczki, moje tez jest bardzo grzeczniutka, zlote dziecko i tyle, moj lekarz mowi ze jest super, takze nie ma sie co martwic

co do oilatum - to ja juz tego nie stosuje, myslalam ze to sie stosuje na problemy skorne a nie tak sobie... my nie mamy zadnych problemow wiec stosuje normalny plyn do kapieli dla malej, duzo tanszy...

co do oilatum - to ja juz tego nie stosuje, myslalam ze to sie stosuje na problemy skorne a nie tak sobie... my nie mamy zadnych problemow wiec stosuje normalny plyn do kapieli dla malej, duzo tanszy...

Natalka miala straszne uczulenie nie wiadomo na co. Wtedy zaczelismy stosowac emolienty. Teraz jest juz ok, ale boje sie jeszcze eksperymentowac z innymi plynami do kapieli.

justa, ja wychodzę właśnie z tego założenia, że skoro jest to produkt leczniczy na problemy skórne, to nie ma co stosować jak wszystko ok (choć pani w reklamie w radio zachwala ;-)). Przy czym rozumiem onke, że skoro coś się działo to ma opór przed przejściem na coś innego. Ja myję ciągle młodą białym jeleniem, a jak ma jakąś wysypkę to kąpiel w krochmalu i jest ok.

Natalka miala straszne uczulenie nie wiadomo na co. Wtedy zaczelismy stosowac emolienty. Teraz jest juz ok, ale boje sie jeszcze eksperymentowac z innymi plynami do kapieli.

U mnie to samo, ja jeszcze stosuje Oilatumm krem i mam w planie najpierw to spróbować na inny, tańszy zmienić. Jeśli ta zmiana się powiedzie to wtedy do kąpieli coś innego wypróbuje.

reklama
justa, ja wychodzę właśnie z tego założenia, że skoro jest to produkt leczniczy na problemy skórne, to nie ma co stosować jak wszystko ok (choć pani w reklamie w radio zachwala ;-)). Przy czym rozumiem onke, że skoro coś się działo to ma opór przed przejściem na coś innego. Ja myję ciągle młodą białym jeleniem, a jak ma jakąś wysypkę to kąpiel w krochmalu i jest ok.

No wlasnie troche sie boje, ale coraz bardziej mam chec sprobowac czegos normalnego. Ten bialy jelen to jakis specjalny dla dzieci czy ten normalny?

Do góry