reklama
Lenka tak tuż po porodzie miała, położna zaleciła kąpiele w Oilatum i wszystkie skórkowe problemy znikły.aniez A ja znowu mam pytanko... Adasiowi odchodzi skórka przy paznokciach. Czy uważacie, że brak jemu jakichś witamin? Powinnam coś brać?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
aniez jak to się mówi - kamień z serca
nata nie zazdroszcze, ze musisz ze żłobka korzystać. Bardzo dobrze, że osobiście widziałaś i wiesz, że mała będzie w dobrych ręcach
A ja znowu mam pytanko... Adasiowi odchodzi skórka przy paznokciach. Czy uważacie, że brak jemu jakichś witamin? Powinnam coś brać?
Jankowi do dzisiaj drze sie skórka przy paznokciach i widze że Markowi też już zacznają sie skórki sie zadzierać... i nic na to nie pomaga
e.salamandra
Mama pełną parą
dzięki elvie. małego w oliatum kąpałam na początku, potem bubchen. Mam teraz olian kupiony na czarną godzinę. Otworzę i zobaczę czy cos pomożeLenka tak tuż po porodzie miała, położna zaleciła kąpiele w Oilatum i wszystkie skórkowe problemy znikły.
Katik
...jestem mamą...
Dla Poli na samym poczatku tez stosowalam Oilatum. Sucha skorka zeszla jej w ekspresie.dzięki elvie. małego w oliatum kąpałam na początku, potem bubchen. Mam teraz olian kupiony na czarną godzinę. Otworzę i zobaczę czy cos pomoże
Natomiast teraz dla siebie mam Oillan, i szczerze powiem ze wydaje mi sie lepszy.
Bardziej czuc ta parafinke na skorze, i naprawde fajnie natluszcza, a jest zdecydowanie tanszy.
Tak wiec wyprobowac mozesz, powinno faktycznie pomoc.
Dla Poli na samym poczatku tez stosowalam Oilatum. Sucha skorka zeszla jej w ekspresie.
Natomiast teraz dla siebie mam Oillan, i szczerze powiem ze wydaje mi sie lepszy.
Bardziej czuc ta parafinke na skorze, i naprawde fajnie natluszcza, a jest zdecydowanie tanszy.
Tak wiec wyprobowac mozesz, powinno faktycznie pomoc.
A Oillan nie jest od 6 miesiecy? Ostatnio wlasnie chcialam zamiast Oilatum kupic i zrezygnowalam wlasnie dlatego.
Katik
...jestem mamą...
Na opakowaniu pisze, ze od 6tego, ale w przypadku problemow dermatologicznych mozna stosowac u maluszkow powyzej 1 mz.A Oillan nie jest od 6 miesiecy? Ostatnio wlasnie chcialam zamiast Oilatum kupic i zrezygnowalam wlasnie dlatego.
Na opakowaniu pisze, ze od 6tego, ale w przypadku problemow dermatologicznych mozna stosowac u maluszkow powyzej 1 mz.
A to tego nie doczytalam. W takim razie jak skonczy sie oilatum to sprobuje oillan. Duzo tanszy jest.
A to tego nie doczytalam. W takim razie jak skonczy sie oilatum to sprobuje oillan. Duzo tanszy jest.
A po ile ten oillan? Kupuję Emolium, emulsja, do kąpieli, 400 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Emolium 400ml po ok 32zł. Więc wydaje mi się, że to dobra cena.
reklama
Katik
...jestem mamą...
tak znalazlam:A po ile ten oillan? Kupuję Emolium, emulsja, do kąpieli, 400 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Emolium 400ml po ok 32zł. Więc wydaje mi się, że to dobra cena.
http://www.ceneo.pl/1198761