reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
aniez jak to się mówi - kamień z serca
nata nie zazdroszcze, ze musisz ze żłobka korzystać. Bardzo dobrze, że osobiście widziałaś i wiesz, że mała będzie w dobrych ręcach

A ja znowu mam pytanko... Adasiowi odchodzi skórka przy paznokciach. Czy uważacie, że brak jemu jakichś witamin? Powinnam coś brać?

Jankowi do dzisiaj drze sie skórka przy paznokciach i widze że Markowi też już zacznają sie skórki sie zadzierać... i nic na to nie pomaga

dzięki elvie. małego w oliatum kąpałam na początku, potem bubchen. Mam teraz olian kupiony na czarną godzinę. Otworzę i zobaczę czy cos pomoże
Dla Poli na samym poczatku tez stosowalam Oilatum. Sucha skorka zeszla jej w ekspresie.
Natomiast teraz dla siebie mam Oillan, i szczerze powiem ze wydaje mi sie lepszy.
Bardziej czuc ta parafinke na skorze, i naprawde fajnie natluszcza, a jest zdecydowanie tanszy.
Tak wiec wyprobowac mozesz, powinno faktycznie pomoc.

Dla Poli na samym poczatku tez stosowalam Oilatum. Sucha skorka zeszla jej w ekspresie.
Natomiast teraz dla siebie mam Oillan, i szczerze powiem ze wydaje mi sie lepszy.
Bardziej czuc ta parafinke na skorze, i naprawde fajnie natluszcza, a jest zdecydowanie tanszy.
Tak wiec wyprobowac mozesz, powinno faktycznie pomoc.

A Oillan nie jest od 6 miesiecy? Ostatnio wlasnie chcialam zamiast Oilatum kupic i zrezygnowalam wlasnie dlatego.

reklama
Do góry