reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Katik, wiem że się martwisz - ale powiem coś co mówi nasza rehabilitantka - każde dziecko jest inne, i każde ma inny czas na wszystko - nie ma kreski pod którą można postawić maleństwo i odrysować równą kreskę. WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE,

reklama
Katik nie zamartwiaj się na zapas! u nas też Natalka sama się nie przewraca i wszyscy się zachwycają jakie to grzeczne dziecko pójdziesz do pediatry i na pewno ci powie ze Pola jest normalnym zdrowym dzieckiem co doskonale widać na zdjęciach które widziałam !

j
Mają monitoring w środku, więc można po zalogowaniu na stronie (każdy rodzic dostaje hasło) podglądać co się tam dzieje w środku dnia. Jak będzie nam się podobało i Panie wzbudzą nasze "zaufanie" to poważnie rozpatrzymy tą opcję.

bardzo mi przykro z powodu mamy
a monitoring super sprawa, bo daje rodzicowi poczucie kontroli, a poza tym jak bedziesz tesknic to zawsze mozesz na Julcię zerknąć:-)

Maonka- współczuję przeżyć z Alą... musiałaś się nieźle wystraszyć jak zwymiotowała... ale może jej brzuszek nieprzyzwyczajony do trawienia czegoś innego niż mleczko tak zareagował, a jeszcze na spacerku bujało!

Ale za to prawdą jest, że bakterie giną i dlatego w zimie mniej się choruje, a jeśli to na wirusówki (w tym na nieszczęsną grypę). Za to w lecie jest dokładnie odwrotnie- wirusy weg, bakterie szaleją. najgorsze są jesień i zima, bo to zmasowany atak jednych i drugich paskud!

Hehehe to się nazywa kryptoreklama!!! :DDD

No i tak trzymać! Przypominam, że byłaś u lekarza na wyspach... resztę sobie dodaj sama, bo ich służba zdrowia zdaje mi się ma coś wspólnego z naszą... Kuba też był spokojny, leżał sobie, bawił się, chodzić zaczął jak miał 14 miechów, generalnie ruchowo był 'późniejszy', ale teraz... kochana czasem nie wyrabiamy. Bartek też spokojniutki... leży, uśmiechga się, macha rączkami, ale w okazywaniu uczuć jest powiedziałabym powściągliwy... no... jak jest glodny i mnie widzi to wydaje z siebie pisk, macha wszystkimi kończynami i się cieszy i ślini... uroczy obrazek ;)

aniez staram się jak mogę :-D :-D ale pamiętaj napisałam w czasie przeszłym :-D teraz to ja potrafię być okropną zołzą i pokazać pazur jak ktoś podpadnie...

Byliśmy u pediatry- płucka czyste. Mamy oczyszczać nosek, przymać jak najwięcej w pionie, lub na półleżąco i powinno przejść ulgowo... czyli za tydzień będzie lepiej... oby!!!

wróciłam ze spotkania - jestem zachwycona - Babeczka w moim wieku - sama ma 7 mieięcznego synka i właśnie ze względu na niego otworzyła mini żłobek, w sumie bedzie tam sześcioro dzieciaczków w wieku do 1,5 roku. Wszystko super - Julcia od razu pełen uśmiech do babeczki.
Z ciężkim sercem ją zostawię, ale będę spokojna, że jest w dobrych rękach

o kurcze... a jak szłam na zwolnienie to mi zostawili mój telefon służbowy... sama prosiłam wcześniej o zmniejszenie limitu bo miałam 460pln plus 2000min sieć firmowa plus 2000 na poranki i wieczory... no i mi zmniejszyli do 230pln... no więc jedyne na co wydawałam to jakieś kretyńskie gry na telefon, bądź serwisy prawno-podatkowo-rachunkowe jak coś potrzebowałam na uczelnie...

eeeeeehehehhehe

ja mam 4000 min wewnatrz firmy reszta bez limitow.... aparat na macierzynskim mi wymienili, lapsa mam zawsze ze soba... ech.... ale i tam mi sie tam wracac nie chce :-D

Aniez, super ze plucka czyste i szybkiedo powrotu do zdrowka

reklama
aniez jak to się mówi - kamień z serca
nata nie zazdroszcze, ze musisz ze żłobka korzystać. Bardzo dobrze, że osobiście widziałaś i wiesz, że mała będzie w dobrych ręcach

A ja znowu mam pytanko... Adasiowi odchodzi skórka przy paznokciach. Czy uważacie, że brak jemu jakichś witamin? Powinnam coś brać?

Do góry