reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

u mnie też mini-szpital. Obie zakatarzone, 38 st. Nelka tak zatkana, że ssie z trudnością. A za oknem słonko, wrrrr... Zestaw lekarstw niemal jak u Agi, a reszta jak u Kfiatuszka...

Aga oby już im szybko przeszło

I Twoim też...
Kwiatek a jak u ciebie lepiej??
Mamusia i oby tak zostało bez antybiotyku... niby bactrim jest z "rodziny" ale to jeszcze nie antybiotyk... więc niech zadziala...
Marciaa współczuje aft...

reklama
No i znowu do pediatry ide z chłopakami umówiłam sie na 12 :-( Obaj temperatura powyżej 38st. Marek mi kaszleć zaczął, oczko zaropiało... Janek ma tylko temp. ale niech mi go przebada bo ja już nie mam siły... cholera!

Melduje się po wizycie:
dzieciaki osłuchowo czyste
prawdopodobnie to tylko przeziębienie po osłabieniu chorobą i antybiotykiem przepisał stodal, bactrim - syropki, nasivin do nosa dla obu i dla Marka dodatkowo gentamicin krople do oczu jak im temperatura do piątku nie zniknie to w piątek mam przyjść a jak zniknie to w poniedziałek do kontroli
No mam nadzieję że to jest faktycznie tylko przeziębienie spowodowane osłabieniem organizmu... i oby ta temperatura spadła
Uściskaj i wycałuj chłopaków od Nas. Zdrówka życzymy. mam nadzieje, że lekarstwa pomogą i szybko przejdzie.
u mnie też mini-szpital. Obie zakatarzone, 38 st. Nelka tak zatkana, że ssie z trudnością. A za oknem słonko, wrrrr... Zestaw lekarstw niemal jak u Agi, a reszta jak u Kfiatuszka...

Aga oby już im szybko przeszło

Również zyczymy zdrówka dla panienek, biedne te dzieciaczki, no zacząl sie okres chorobowy niestety, choc dla mnie to juz każdy misiac moze byc okresem chorobowym. Borys mi w wakacje chorował , wiec teraz to juz nie znasz dnia...

My po wizycie u lekarza.
Dostalysmy skierowanie do pediatry, i zlecenie na fizjoterapie.

Buuuuuuuuuuuuuuu........

Wronka...biale cos co boli i szczypie potem sie rana robi i sie goi ehh...najl jest to, ze nie ma skutecznego lekarstwa na to. Czas czas i czas...ja akurat płukałam buzie i to przyspieszyło gojenie i trwalo 5 dni ale czasem trwa 14 a małemu wyskoczyło chamsko na wardze dolnej i podniebieniu bidulek nie mogl smoka ciumkach nawet:(
a ja sie obudziłam w nd mialam na policzku wewnatrz a pod wieczór juz cała buzia

reklama
My po wizycie u lekarza.
Dostalysmy skierowanie do pediatry, i zlecenie na fizjoterapie.
Buuuuuuuuuuuuuuu........

Katik, a dlaczego? Ze względu na brak obrotów czy jeszcze coś innego zauważył?

Nelka usnęła o 4 godzinach biadolenia i ryku przy każdej próbie odłożenia. Już widzę, co będzie w nocy...
Dziewczyny dziękują za życzenia zdrowia

Do góry