Dlatego wydaje mi się, że łatwiej umyć dziewczynkę. Nie wyobrażam sobie myć genitalia chłopca.
Powodzenia i życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Antosia
Też tak myslalam, jak nie mialam Boryska :-). jednak uwierz mi nie jest tak źle...heheh :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego wydaje mi się, że łatwiej umyć dziewczynkę. Nie wyobrażam sobie myć genitalia chłopca.
Powodzenia i życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Antosia
ja tez uwazam ze chlopca łatwiej pielegnowac w tych miejscach niz dziewczynke
i u dziewcyznki latwiej o infekcje...
co do nowosi u nas to malego coraz trudniej przewinac bo tak sie kreci ze wszytsko utrudnia, turla sie po przewijaku ucieka mi spod pieluchy
to samo po kapieli siega rączkami do tylu do wiklinowego koszyczka z jego kosmetykami i chce mi tam w nim grzebac a mama sie wkurza bo spioszkow nie moze zalozyc
Mam pytanko do mam cyckujących tylko wyłącznie. Alicja od jakiegoś czasu (tak gdzieś tydzień, może 10 dni) ma dość śmierdzące kupki (nie wszystkie, co którąś), mimo tego, że nic poza moim mleczkiem nie dostaje.
Tez tak macie??
Przy Igorku kupki zaczęło być czuć jak zaczął jadać inne rzeczy
Cześc kochane, sorry że dopiero dzisiaj , ale wczoraj już głowy nie miałam
a wiec mały ma stan zapalny siusiaka- mam smarować rywanolem i rumiankiem i za 3-4 dni powinno być ok- niestety wynikło to najprawdopodobniej z tego że nie tak ściągałam napletek- w zasadzie nie ściągałam go prawie wcale tylko tak delikatnie przy myciu bo pediatra z przychodni powiedział żeby broń boże tego nie robić, a ten co był u nas prywatnie powiedzial że trzeba ściagać żeby dokładnie umyć. w przyszłym tyg zrobic badanie moczu
Kupki z czarnymi smugami mogą być od żelaza , które ja przyjmuje więc odstawić i obserwować
na katar przepisał detromecyne w maści do noska i mucofluid na zmiane + witamine C
Na szczęście oskrzela i płuca czyste....mam tylko nadzieje ze ten fiutkowy obrzęk szybko zejdzie
A właśnie ...co do qpki. Borys też od jakiegos czasu robi meeega śmierdzace. Kiedys to musialam zajrzec do pampka by sprawdzic czy ma qpę ( o ile nie słyszałam procesu wydobywania się jej na zewnatrz ;-)), a teraz...smrod jest tak intensywny,że od razu wiadomo co jest w pampku;-). Mnie się wydaje,że to przez to ,iż żolądeczki Naszych bakow juz coraz lepeij radza sobie z jedzonkiem i coraz lepiej je trawią
Też tak myslalam, jak nie mialam Boryska :-). jednak uwierz mi nie jest tak źle...heheh :-)