reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
agnieszka zdrówka dla Twoich chłopaków, wszystkich 3:-)

kasiaialex dla Was również zdrówka!

kamisiu mam nadzieje że katarek szybko przejdzie

jak chodzi o czyszczenie nochalka to też używamy fridy tylkoprzy katarku, a tak czasem patyczkiem do uszu to co na wylocie

kwiatku my bez zadnych poduch

O właśnie czyszczenie noska...
zakupiłam fridę... przełamałam sie bo Marek ma taki katar że gruchą nie dało rady... ale cwaniak jak tylko widzi że sie zbliżam do jego nosa to ręce mają prędkość ponaddźwiękową normalnie a głowa we wszystkie strony się obraca byleby tylko mama nie trafiła do dziurki :-D

co do podusi to u na Kacper śpi na i to nie takij cienkiej jak na fotce tylko takiej normalnej na jaśku a to z powodu refluksu... już mu powoli mija, gdyz własnie stram sie zawsze w kazdej chwili kłasc u wyzej głowke, i jak zqcząl juz jesc kaszki i inne to mu zageszcza i juz nie ulewa. (kiedys wspominałam ze mi sie w nocy ciagle dusił)

co do podusi to u na Kacper śpi na i to nie takij cienkiej jak na fotce tylko takiej normalnej na jaśku a to z powodu refluksu... już mu powoli mija, gdyz własnie stram sie zawsze w kazdej chwili kłasc u wyzej głowke, i jak zqcząl juz jesc kaszki i inne to mu zageszcza i juz nie ulewa. (kiedys wspominałam ze mi sie w nocy ciagle dusił)

Filonka to samo nasze maluchy mają,a czy Kacperek miewa kupy ze śluzem?

No i wylazło szydło z worka: Bartkowi w nocy wylazł katar :-( Na szczęście nie ma gorączki, Kuba jakiś taki marudny i mam nadzieję, że się nie rozłoży :-( eh... a było tak pięknie...

No i wylazło szydło z worka: Bartkowi w nocy wylazł katar :-( Na szczęście nie ma gorączki, Kuba jakiś taki marudny i mam nadzieję, że się nie rozłoży :-( eh... a było tak pięknie...

Oj to widzę że masz podobnie jak u nas... tyle że Marek miał temperaturę... zdrowia dla chłopaków żeby się ci bardziej nie rozłożyli!

Agnieszka, jaki macie antybiotyk? Temperatura już w normie? Zdaje sie, że u was to samo choróbsko, co u nas, tylko, że Alex dzis jakby troche gorzej :/ stan podgorączkowy ciągle i jeszcze kaszel do tego. Zobacze jak bedzie w nocy i jutro pewnie znow do lekarza...
Zdrówka dla was:)

reklama
Sebcisłam śpi bez poduszki. Nosek czasami czyszczę Frida, czasami nie czyszczę, czasami patyczkiem. Zależy co w nim widać:-p czasami też zakraplam sól fizjologiczną, ale nie codziennie.

Mój dzieć chyba się przestawił na nocne życie. Dziś w dzień spał 2 razy po 15 minut, a wieczorem jak padł o 17 to jeszcze śpi:szok: aż się boję, co on będzie w nocy robił:szok: normalnie o tej porze byłby już w trakcie kąpieli, potem karmienie i spanie, a dziś??!! już mnie głowa boli jak pomyślę o której ten potworek spać dziś pójdzie. Ale szkoda mi go budzić - tak słodko śpi:zawstydzona/y:

Do góry