zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Brawo dla Samuela ! Duzy chlopak, oj duzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Borys ma jeszcze wnetrze taki brazowe, zresztą ja tez tak mam i jeszcze mam delikatna kreske, takze mysle ,że to normalne, z czasem zniknie;-)
Brawo dla Samuela ! Duzy chlopak, oj duzy
Aniam i E.Salamandra
dziękuję za wskazówki
nie dam się zwariować i będę używać laktator z Bpa
będę go myć i wyparzac raz keidyś
a butelki mam bez BPA bo z TT
wiec bedzie ok
musze tylko sie zaopatrzec w woreczki na pokarm ciekawe czy w naszym Tesco znajde
no i chyba musze zaczac magazynowac mleczko
wiem ze bylo juz wiele pytan na ten temat ale sie powtorze bo nie znajde w tym gąszczu postów
a dopiero pierwszy raz bede to robic
kiedy to mleko odciagac?
po karmieniu?
ile razy dziennie?
i tak z calego dnia jak odciagne to juz trzeba mrozic cyz mozna z tym co na drugi dzien?
fenks
Daga ide juz na główny
tak i jestem zadowolona z tych woreczków bo mają uniwersalny rozmiardzieki jak nie bedzie w tesco to zamowie
zamawialas juz u tego sprzedawcy?
Ho ho ho :-) Samuelek wymiata :-)My dzisiaj bylismy na szczepieniu Samuel wazy 8.760 g w ciagu 4 tygoni przybral 760g
Przy szczepieniu troszke zaplakal ale i tak byl dzielny;-) Teraz jest troche marudny,temp nie ma,nic nie bede podawac z lekow
Oj to prawda,ledwo sie miesci w nosiedlku.Wczoraj robilismy przymiarke do spacerowki.I mysle ze za jakis 1-1.5,bedziemy musieli zamienic nosidelko na spacerowke:-)