kwiatek - a ja bym nie wariowała ze sterylizacja i tyle . jak wiadomo czym dzieci starsze to się butli nie sterylizuje ja |Oli myje w zmywarce np. Myj ten laktator dokładnie płynem do naczyń w ciepłej wodzie i tyle . butelke tak samo . myslę że dzieciakom w wielku nadszych spokojnie wystarczy ew sterylizacja ale raz na kilka dni
reklama
a my po szczepieniu i badaniu wiec:
Ola wazy 8140, przybrala w miesiac 860g. klata na 44 glowa 42,5 ( dazymy powoli do 90-60-90 ). ladnie sie rozwija, pani powiedzila ze jest bardzo sprawna i jak na swoj wiek nad rozwinieta... ciekawe co to znaczy.... w tym wszystkim jednak nie ma zabkow, ale sie nie zniechecamy i wyczekujemy z niecierpliwoscia :-) dostala 2 dawke rotawirusow i wszystko co nfz kaze po raz trzeci. teraz spi i mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowala :-)
no i mam jej nie wprowadzac mleka Nan2 bo moze stac sie pulpecikiem, gdyz na 1 + cycus ładnie przybiera.
Kfiatek- co to za nowosci u Ciebie bo nigdzie doczytac sie nie moge?? :-)
Ola wazy 8140, przybrala w miesiac 860g. klata na 44 glowa 42,5 ( dazymy powoli do 90-60-90 ). ladnie sie rozwija, pani powiedzila ze jest bardzo sprawna i jak na swoj wiek nad rozwinieta... ciekawe co to znaczy.... w tym wszystkim jednak nie ma zabkow, ale sie nie zniechecamy i wyczekujemy z niecierpliwoscia :-) dostala 2 dawke rotawirusow i wszystko co nfz kaze po raz trzeci. teraz spi i mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowala :-)
no i mam jej nie wprowadzac mleka Nan2 bo moze stac sie pulpecikiem, gdyz na 1 + cycus ładnie przybiera.
Kfiatek- co to za nowosci u Ciebie bo nigdzie doczytac sie nie moge?? :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Aniam i E.Salamandra
dziękuję za wskazówki
nie dam się zwariować i będę używać laktator z Bpa
będę go myć i wyparzac raz keidyś
a butelki mam bez BPA bo z TT
wiec bedzie ok
musze tylko sie zaopatrzec w woreczki na pokarm ciekawe czy w naszym Tesco znajde
no i chyba musze zaczac magazynowac mleczko
wiem ze bylo juz wiele pytan na ten temat ale sie powtorze bo nie znajde w tym gąszczu postów
a dopiero pierwszy raz bede to robic
kiedy to mleko odciagac?
po karmieniu?
ile razy dziennie?
i tak z calego dnia jak odciagne to juz trzeba mrozic cyz mozna z tym co na drugi dzien?
fenks
Daga ide juz na główny
dziękuję za wskazówki
nie dam się zwariować i będę używać laktator z Bpa
będę go myć i wyparzac raz keidyś
a butelki mam bez BPA bo z TT
wiec bedzie ok
musze tylko sie zaopatrzec w woreczki na pokarm ciekawe czy w naszym Tesco znajde
no i chyba musze zaczac magazynowac mleczko
wiem ze bylo juz wiele pytan na ten temat ale sie powtorze bo nie znajde w tym gąszczu postów
a dopiero pierwszy raz bede to robic
kiedy to mleko odciagac?
po karmieniu?
ile razy dziennie?
i tak z calego dnia jak odciagne to juz trzeba mrozic cyz mozna z tym co na drugi dzien?
fenks
Daga ide juz na główny
Ostatnia edycja:
kwiatuszku ja odciągam między karmieniami a najwięcej mleka mam w nocy bo mała całą noc śpi więc jak muszę sporo mleka odciągnąć to robię to w nocy. Mrożę odrazu po odciągnięciu w takich woreczkach Tobebki worki woreczki na pokarm, mleko 30 sztuk (1187678240) - Aukcje internetowe Allegro
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
dziewczyny, czy marchewkowa kupa po marchewce to norma??
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
norma
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
dzieki jak nie bedzie w tesco to zamowiekwiatuszku ja odciągam między karmieniami a najwięcej mleka mam w nocy bo mała całą noc śpi więc jak muszę sporo mleka odciągnąć to robię to w nocy. Mrożę odrazu po odciągnięciu w takich woreczkach Tobebki worki woreczki na pokarm, mleko 30 sztuk (1187678240) - Aukcje internetowe Allegro
zamawialas juz u tego sprzedawcy?
o takdziewczyny, czy marchewkowa kupa po marchewce to norma??
taka sama jest potem po Kubusiach u wiekszego dziecka
Forget-me-not
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wnętrze pepuszków u Waszych dzieci jest ciemne? U mojej ten supełek od pępowiny jest taki szarawy. Najpierw myślałam, że ją zapuściłam, więc zabrałam się za czyszczenie patyczkiem, ale to nie brud - po prostu skóra ma kolor szarawy. Znowu zapomniałam o to zapytać pediatry...
Czy może to być takie ciemne od blizny po odcięciu pępowiny? Pepek nie śmierdzi, wydaje sie ze wszystko z nim ok, tylko ten kolor dziwny.
Czy może to być takie ciemne od blizny po odcięciu pępowiny? Pepek nie śmierdzi, wydaje sie ze wszystko z nim ok, tylko ten kolor dziwny.
Dziewczyny czy wnętrze pepuszków u Waszych dzieci jest ciemne? U mojej ten supełek od pępowiny jest taki szarawy. Najpierw myślałam, że ją zapuściłam, więc zabrałam się za czyszczenie patyczkiem, ale to nie brud - po prostu skóra ma kolor szarawy. Znowu zapomniałam o to zapytać pediatry...
Borys ma jeszcze wnetrze taki brazowe, zresztą ja tez tak mam i jeszcze mam delikatna kreske, takze mysle ,że to normalne, z czasem zniknie;-)
reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
My dzisiaj bylismy na szczepieniu Samuel wazy 8.760 g w ciagu 4 tygoni przybral 760g
Przy szczepieniu troszke zaplakal ale i tak byl dzielny;-) Teraz jest troche marudny,temp nie ma,nic nie bede podawac z lekow
Przy szczepieniu troszke zaplakal ale i tak byl dzielny;-) Teraz jest troche marudny,temp nie ma,nic nie bede podawac z lekow