reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
salamandra- zdrówka dla Adasia...
ta pogoda jest taka do doopy że trudno się nie zaziębić a co dopiero takiego maluszka. Jednego dnia 35 stopni następnego 15 .w poniedzialek Antol spał w samym papmku w nocy a dziś w śpiochach i pod kocykiem....maskra jakaś z tym naszym klimatem
ta pogoda jest taka do doopy że trudno się nie zaziębić a co dopiero takiego maluszka. Jednego dnia 35 stopni następnego 15 .w poniedzialek Antol spał w samym papmku w nocy a dziś w śpiochach i pod kocykiem....maskra jakaś z tym naszym klimatem
iza813
mama Szymka i Samuela
Matko u nas tez tak dzieci mierza klada i prostuja nozki.A ja myslalam ze sie nie da inaczej.
O kurcze a mi malego na kazdej wizycie tak mierza tzn prostuja mu pielegniarka nozke,a ja przytrzymuje glowke.Nie wiedzialam ze tak nie wolno
gosienkag76
Fanka BB :)
Dużo zdrówka dla Adasia.
U nas jak pielęgniarka mierzy to tez kładzie na przewijaku ale nigdy nóżek nie prostuje bo wiadomo że nie wolno na siłę, mówi że długość jest niedokładna i do końca nie mamy się nią sugerować.
U nas jak pielęgniarka mierzy to tez kładzie na przewijaku ale nigdy nóżek nie prostuje bo wiadomo że nie wolno na siłę, mówi że długość jest niedokładna i do końca nie mamy się nią sugerować.
megam
Mały dostał chyba alergii niestety nie wiem czy od dżemu z truskawkami czy od czekolady Niby wszystko było oki a jednak ...... Czym mogę te plamy na szyjce smarować????
Katik
...jestem mamą...
Wczoraj mialam zupelnie tak samo. Dlatego tez pomiar wyszedl jak dla mnie kiepsko, bo Pola nie byla wyprostowana calkowice, i wyszlo 66. A jak w domu mierzylam jakis miesiac temu to bylo 67.U nas tez jak mierzą to kładą i nóżkę prostują- tyle że Julka sama nogi wypreza jak sie patrzy...a pielęgniarka nic na siłe nie robiła- tak lekko wyprostowała...
W UK za to praktycznie wogole nie mierza, zwlaszcza zaraz po porodzie. Dopoki dziecko nie ma w ksiazeczce adnotacji, ze bioderka sa zdrowe, i brak dysplazji - lekarz nie ma prawa mu naciagac nozek do mierzenia.
e.salamandra
Mama pełną parą
Po wizycie u lekarza apteczka wzbogaciła się o drosetux, duracef, lakcid. ponadto podawać mamy paracetamol, ale tylko jeszcze jutro. Strasznie dużo tego jak na taki malutki organizm. Adas gardełko ma strasznie zawalone, a do tego zrobił dziś juz 5 kupek ( normalnie 1 na 3dni ). Nie chciałam antybiotykiem go faszerować, ale biedaczek się męczy z gardełkiem. Jakś te 6 dni wytrzymamy
reklama
gosienkag76
Po wizycie u lekarza apteczka wzbogaciła się o drosetux, duracef, lakcid. ponadto podawać mamy paracetamol, ale tylko jeszcze jutro. Strasznie dużo tego jak na taki malutki organizm. Adas gardełko ma strasznie zawalone, a do tego zrobił dziś juz 5 kupek ( normalnie 1 na 3dni ). Nie chciałam antybiotykiem go faszerować, ale biedaczek się męczy z gardełkiem. Jakś te 6 dni wytrzymamy
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Adasia.