zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Katik, moja Kostka zachowywala sie jak Polka gdy widzi normalne jedzenie, dlatego wprowadzilam marchewe. Dzis wtrabila druga polowe sloiczka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ella - u nas Julka jes w 6x dziennie po 120ml (czasem nie zjada wszystkiego) nie wmuszam w nią. Ma prawie 5 miesięcy waży 5740 - byłyśmy w zeszłym tygodniu u pediatry - powiedział, że Mała się prawidłowo rozwija, ładnie przybiera. Może taki jej urok, że będzie modelką
co do jedzenia -nie ten wątek:-) więc nie prowokujcie
PS
byłam dziś zmierzyć małą...
nie zmierzyłam bo pani złapała mi dziecko położyła na jakimś drewnianych czymś i dawaj za prostowanie nóg się zabiera.. a mała w ryk!!!
ja się więc pytam co robi -a ona do mnie że inaczej nie zmierzy... no to ja na to ze chyba ją na szkole uczyli jak się dzieci mierzy skoro nóg nie można im prostować! Zabrałam dziecko i wyszłam...
Czy ja coś przeoczyłam czy coś się zmieniło w kwestii mierzenia dzieci?????
Ej, no bo ja zaczynam sie martwic, ze pase Kostke... Wazylam ja w poprzedni poniedzialek i wazyla 7,5... Mam sie martwic? Ale ona szczupla jest, zeden tam Michelin...