Flaurka
Fanka BB :)
Własnie miałam dzis temat poruszyć. Na początku młody jechał na Dadzie i było git. Potem dostalismy pampers Active Baby i stwierdziłam, że są lepsze, bo sa miekkie i kupowałam Pampersy zielone przez ostatni miesiąc z kawałkiem. No ale wlaśnie skończyły mi sie promocyjne mega paki, promocji na nie nie znalazłam za to Dada w promocji, to wzięłam. No i po pierwszej nocce odparzona pupa. Obadałam w czym rzecz i mi wyszło, że ta warstwa w środku jak jest zasikana pieluszka to w pamperach jest sucha a w Dadzie jest wilgotna - sprawdzałam papierowym ręcznikiem. No to do sklepu. Promocja na Huggis Super Dry - myśl mnie naszła, że jak Super Dry to tego szukam. No ale okazało się, że to Super Dry oznacza, że warstwa w środku nie przyjmuje wilgoci i jak młody zrobił większą rzadka kupę to mu się plecami wylewało. No to jeszcze raz do sklepu i Pampers Active Baby i jest git. Wszystko to przerobiłam w ten weekend. Mam w domu teraz 3 pełne paczki pieluch - Dada, Huggis i Pampers. Dady i Huggisy używam jak siedze z młodym w domu, bo od razu reaguje na kupolce a siku sprawdzam profilaktycznie co godzinę. Na wyjścia i na noc wezmę Papmersy, az nie zuzyje tych dwóch paczek gorszych pieluch. I kończę eksperymenty, jak znowu będzie promocja na Pampersy to kupuje większą ilość - 3 sa do 9kg, młody ma 6 jeszcze trochę mu ich wyjdzie.
Poprzednio kupiłam dwa pudła Pampersów po 150 szt za 90PLN/pudło, ale juz znalazłam 70 szt za 49,99 i to nie w promocji ale w regularnej sprzedaży w sieci Lewiatan.
Poprzednio kupiłam dwa pudła Pampersów po 150 szt za 90PLN/pudło, ale juz znalazłam 70 szt za 49,99 i to nie w promocji ale w regularnej sprzedaży w sieci Lewiatan.