Muszę źle wyglądać bo proponowała l4 zmierzyła ciśnienie założyła kartę i dała skierowanie na milion badań jest i bije jak trzeba z uwagi na przeszłość dostałam A card na wszelki wypadek, on chyba nie ma jakichś strasznych skutków ubocznych?
reklama
morticia_adams
Fanka BB :)
Same cudowne dzisiaj wieści Gratulacje Dziewczyny!
Izz96
Idealnie Czesto lekarze dają acard na lepsze przepływy, więc zaszkodzić nie powinno Ja biorę acard już kilka lat i żyje, z poprzednią ciąża też nie mialam problemów z przepływami także zaufaj lekarceMuszę źle wyglądać bo proponowała l4 zmierzyła ciśnienie założyła kartę i dała skierowanie na milion badań jest i bije jak trzeba z uwagi na przeszłość dostałam A card na wszelki wypadek, on chyba nie ma jakichś strasznych skutków ubocznych?
klaudia16
no a moja powiedziała że nie mam takich zalecen więc po biorę i bądź tu człowieku mądry xdIdealnie Czesto lekarze dają acard na lepsze przepływy, więc zaszkodzić nie powinno Ja biorę acard już kilka lat i żyje, z poprzednią ciąża też nie mialam problemów z przepływami także zaufaj lekarce
morticia_adams
Izz96
Co lekarz to opinia a masz jakieś mutacje? Trombofilie? Ja mam na przykład mutacje pai i to już wystarczy zeby zacząć brać acardno a moja powiedziała że nie mam takich zalecen więc po biorę i bądź tu człowieku mądry xd
klaudia16
nie badałam tego , miałam to zbadać właśnie teraz w najbliższym czasie jakby się dalej nie udawałoCo lekarz to opinia a masz jakieś mutacje? Trombofilie? Ja mam na przykład mutacje pai i to już wystarczy zeby zacząć brać acard
Izz96
Moze skonsultuj branie tego jeszcze z drugim lekarzem i wtedy zdecydujesz, do wizyty brałabym dalej skoro już bierzesz dłuższy czasnie badałam tego , miałam to zbadać właśnie teraz w najbliższym czasie jakby się dalej nie udawało
Karolina_123
16.01Cudownie
A przypomnisz mi kiedy miałaś transfer? Bo nie pamiętam jaka między nami jest różnica
reklama
Też o tym myślałam, żeby troszkę zaoszczędzić na badaniachtaki mam plan