Ja nie badam proga, tsh zbadam przed wizytą u Endo, bo mam niedoczynność więc pewnie będę musiała zwiększyć dawkę euthyroxu jak w pierwszej ciążyA ja jeszcze zapytam czy wszystkie badacie proga i tsh i tylko ja tego nie zrobiłam? Ja w sumie w poprzedniej ciąży zbadałam pod wpływem forum, a sami lekarze mi nie zalecali choć tych badań były tysiące..
reklama
Żołna
Fanka BB :)
No to jesteś właśnie na przecięciu 10.000 można zobaczyć serduszkoto mój mózg nie ogarnia tego wykresu . Dzisiaj mam 23 dni po owulacji . 38 DC
Żołna
Tylko dobrze wpisałaś wyniki z dnia po owulacji? Bo to jest w tym kluczowe.to mój mózg nie ogarnia tego wykresu . Dzisiaj mam 23 dni po owulacji . 38 DC
klaudia16
tak , za 1 razem nie ale później ogarnęłam i poprawiłamTylko dobrze wpisałaś wyniki z dnia po owulacji? Bo to jest w tym kluczowe.
klaudia16
ja tego nie widzę ale dzięki do wizyty 4.5h także się okaże co tam zobaczęNo to jesteś właśnie na przecięciu 10.000 można zobaczyć serduszko
Żołna
No przedłużenie kreski swoich wyników musisz zrobić. To oczywiście tylko orientacyjny czas.ja tego nie widzę ale dzięki do wizyty 4.5h także się okaże co tam zobaczę
Dorka66
@klaudia16 @Karolina_123 trzymam kciuki za Wasze wizyty powodzenia i trochę zazdro, że to już, a ja jeszcze muszę czekać
Żołna
Spokojnie każda z nas się doczeka@klaudia16 @Karolina_123 trzymam kciuki za Wasze wizyty powodzenia i trochę zazdro, że to już, a ja jeszcze muszę czekać
Kciuki dziewczyny
klaudia16
a kiedy masz ? Bo nie mam wpisane na 1 stronę dziękuję za kciuki , niech ten czas szybko mija@klaudia16 @Karolina_123 trzymam kciuki za Wasze wizyty powodzenia i trochę zazdro, że to już, a ja jeszcze muszę czekać
reklama
martusia99.
Początkująca w BB
Dziewczyny mam betę, przyrost równy 66% stresuje się ale niby w normie. Jutro wizyta. Trzymajcie kciuki proszę