reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja noszę te same ubrania. Na liczniku nic nie przybyło. I jak czytam, że się nie dopinasz to zaczynam się martwić.. chociaż u mnie brzuszki dość późno widać.
Dziewczyny, myślę, że to wszystko zależy jaka kto ma budowę ciała i jakie nosi ciuchy, jak ktoś jest szczupły i nosi obcisłe dżinsy to wiadomo, że pewnie szybciej będą ciasne

Ja sobie kupiłam w pierwszej ciąży (którą poroniłam) ogrodniczki takie większe (tez na Vinted). Mam nadzieje, że w tej ciązy dane mi będzie je założyc 🙂
Kupowałam je dokładnie z tą samą myślą ,że jeśli znów pójdzie coś nie tak będą tylko kolejna bolesna pamiątka ...

Ja ledwo żyje. Dostałam zwolnienie do piątku więc mam czas żeby stanąć na nogi. Ale czuję się strasznie.
Zapisałam się na prenatalne na 8.04. pytałam to mąż może być przy badaniu.

Cześć dziewczyny 😍
My właśnie po wizycie.
f-41, 4mm,
ys, 5,5mm,
crl, 20,5 mm
ASP 176

Doktor mówi że jest wszystko dobrze a ja czuję się dobrze i mu wierzę 😍

Ps..
Która mówiła o krokietach? Narobiłaś takiego smaka dziewczyno 😍😍🥲
Jaka piękna fasoleczka! 😍😍 dokładnie w tym samym dniu będę na kolejnej wizycie, już nie mogę się doczekać 😊

reklama
Nie mój z lidla nie jest z pasteryzowanego.
Taka ciekawostką a propo parmezanu 😊 jest raczej bezpieczny, bo nawet niemowlakom można podawać! Mimo, że jest z niepasteryzowanego mleka i jest dojrzewający

Załączniki

• Screenshot_20250303-224316_Chrome.jpg
    Screenshot_20250303-224316_Chrome.jpg
    345,8 KB · Wyświetleń: 6
Do góry