hemoglobina
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PIĘKNE WIEŚCI CZEKAMY NAZarodek 2,6mmjeszcze bez serduszka.
Z USG wychodzi 5+5 wg pani ginekolog, według OM 5+2, ale wpisała mi termin porodu z okresu
W środę idę na NFZ, mam nadzieję, że zobaczę serduszko na walentynki
super wieściZarodek 2,6mmjeszcze bez serduszka.
Z USG wychodzi 5+5 wg pani ginekolog, według OM 5+2, ale wpisała mi termin porodu z okresu
W środę idę na NFZ, mam nadzieję, że zobaczę serduszko na walentynki
Miałam tak w poprzedniej ciąży. Obiad gotowałam w maseczce. Ciągle mowilamdo męża żeby się wykąpał, a jak to zrobił to narzekałam na zapach żelu pod prysznic ;DPowiem wam, że nie mogę siedzieć obok mojego partnera. Mój węch oszalał i strasznie mnie odrzuca od jego zapachu, choć wcześniej jego zapach był dla mnie najlepszym zapachem świata
ja biorę pueria uno (dlatego, ze ma metylowana formę kwasu foliowego, który się po prostu lepiej wchłania)Dziewczyny a ja mam pytanie, jakie polecajcie/bierzecie witaminki dla kobiet w ciazy?
Ja biore omega med optima start bo one są bez:
Tlenek magnezu i żelazo. ALE NIE MAJĄ ZA TO ŻADNYCH WITAMIN
Co byście polecały ? Ja potrzebuje na już bo mi się skończyły. A do wizyty jeszcze chwila.
Acti-vitaminer prenatalDziewczyny a ja mam pytanie, jakie polecajcie/bierzecie witaminki dla kobiet w ciazy?
Ja biore omega med optima start bo one są bez:
Tlenek magnezu i żelazo. ALE NIE MAJĄ ZA TO ŻADNYCH WITAMIN
Co byście polecały ? Ja potrzebuje na już bo mi się skończyły. A do wizyty jeszcze chwila.
O, mamy takie same wymiary różni się tym, że u mnie jest napisane 5+3 - 5+5Hejaaa! @hemoglobina kolejna wizyta 23.02.
Dzisiaj miałam pierwszą , bo wystraszyłam się bóli.
Brak zarodka , Pani doktor nic mi nie powiedziała . Tylko „ zapraszam za dwa tygodnie „ w opisie mam napisane ;
GS-14mm YS 3x3mm 5 tydzień 4 dzień