reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Zarodek 2,6mm😍jeszcze bez serduszka.
Z USG wychodzi 5+5 wg pani ginekolog, według OM 5+2, ale wpisała mi termin porodu z okresu🤔

W środę idę na NFZ, mam nadzieję, że zobaczę serduszko na walentynki😇

Załączniki

• IMG_2638.jpeg
    IMG_2638.jpeg
    172,4 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Powiem wam, że nie mogę siedzieć obok mojego partnera. Mój węch oszalał i strasznie mnie odrzuca od jego zapachu, choć wcześniej jego zapach był dla mnie najlepszym zapachem świata☹️
Miałam tak w poprzedniej ciąży. Obiad gotowałam w maseczce. Ciągle mowilamdo męża żeby się wykąpał, a jak to zrobił to narzekałam na zapach żelu pod prysznic ;D
Dziewczyny a ja mam pytanie, jakie polecajcie/bierzecie witaminki dla kobiet w ciazy?
Ja biore omega med optima start bo one są bez:
Tlenek magnezu i żelazo. ALE NIE MAJĄ ZA TO ŻADNYCH WITAMIN 🤔
Co byście polecały ? Ja potrzebuje na już bo mi się skończyły. A do wizyty jeszcze chwila.
ja biorę pueria uno (dlatego, ze ma metylowana formę kwasu foliowego, który się po prostu lepiej wchłania)

Dziewczyny a ja mam pytanie, jakie polecajcie/bierzecie witaminki dla kobiet w ciazy?
Ja biore omega med optima start bo one są bez:
Tlenek magnezu i żelazo. ALE NIE MAJĄ ZA TO ŻADNYCH WITAMIN 🤔
Co byście polecały ? Ja potrzebuje na już bo mi się skończyły. A do wizyty jeszcze chwila.
Acti-vitaminer prenatal

Byłam u poloznej - wszysko super, poltorej godziny nam zeszlo. Robilysmy podstawowe badania i mierzenia.
USG mam miec w poniedzialek, umowilam sie “poza systemem”. Ciekawe, czy mnie w ogole przyjma bo wtedy bede 6+2 a jak byk jest napisane, ze na wczesne USG mozna sie umawiac od 8+0 🫣
No nic, zobaczymy w poniedzialek. Nastepne USG, juz w moim szpitalu, mam 29.02.

reklama
Hejaaa! @hemoglobina kolejna wizyta 23.02.❤️
Dzisiaj miałam pierwszą , bo wystraszyłam się bóli.
Brak zarodka , Pani doktor nic mi nie powiedziała . Tylko „ zapraszam za dwa tygodnie „ w opisie mam napisane ;
GS-14mm YS 3x3mm 5 tydzień 4 dzień 😏
O, mamy takie same wymiary😅 różni się tym, że u mnie jest napisane 5+3 - 5+5😅

Do góry