hemoglobina
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PIĘKNE WIEŚCIZarodek 2,6mmjeszcze bez serduszka.
Z USG wychodzi 5+5 wg pani ginekolog, według OM 5+2, ale wpisała mi termin porodu z okresu
W środę idę na NFZ, mam nadzieję, że zobaczę serduszko na walentynki![]()
super wieściZarodek 2,6mmjeszcze bez serduszka.
Z USG wychodzi 5+5 wg pani ginekolog, według OM 5+2, ale wpisała mi termin porodu z okresu
W środę idę na NFZ, mam nadzieję, że zobaczę serduszko na walentynki![]()
Miałam tak w poprzedniej ciąży. Obiad gotowałam w maseczce. Ciągle mowilamdo męża żeby się wykąpał, a jak to zrobił to narzekałam na zapach żelu pod prysznic ;DPowiem wam, że nie mogę siedzieć obok mojego partnera. Mój węch oszalał i strasznie mnie odrzuca od jego zapachu, choć wcześniej jego zapach był dla mnie najlepszym zapachem świata![]()
ja biorę pueria uno (dlatego, ze ma metylowana formę kwasu foliowego, który się po prostu lepiej wchłania)Dziewczyny a ja mam pytanie, jakie polecajcie/bierzecie witaminki dla kobiet w ciazy?
Ja biore omega med optima start bo one są bez:
Tlenek magnezu i żelazo. ALE NIE MAJĄ ZA TO ŻADNYCH WITAMIN
Co byście polecały ? Ja potrzebuje na już bo mi się skończyły. A do wizyty jeszcze chwila.
Acti-vitaminer prenatalDziewczyny a ja mam pytanie, jakie polecajcie/bierzecie witaminki dla kobiet w ciazy?
Ja biore omega med optima start bo one są bez:
Tlenek magnezu i żelazo. ALE NIE MAJĄ ZA TO ŻADNYCH WITAMIN
Co byście polecały ? Ja potrzebuje na już bo mi się skończyły. A do wizyty jeszcze chwila.
O, mamy takie same wymiaryHejaaa! @hemoglobina kolejna wizyta 23.02.![]()
Dzisiaj miałam pierwszą , bo wystraszyłam się bóli.
Brak zarodka , Pani doktor nic mi nie powiedziała . Tylko „ zapraszam za dwa tygodnie „ w opisie mam napisane ;
GS-14mm YS 3x3mm 5 tydzień 4 dzień![]()