reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
. Ogólnie ta ginekolog była jakby zła , że przyszłam tak wcześnie. Nawet w zaleceniach coś tam o tym napisała 😂
Ufff, to nie mogę się doczekać kolejnego usg 🫶
Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.

Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.
Gratuluję❤️ przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.

Gratuluję❤️ przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.
Bo wolę pieniądze za prywatne wizyty przeznaczyć na wyprawkę, a tym bardziej za badania, bo te pierwsze 500 zł prywatnie. I dostałam się jednego z trzech najlepszych ginekologów w mieście.

ja też myślę że powinniśmy troszkę się wyluzować bo tak naprawdę co ma się wydarzyć to i tak się wydarzy ale po co robić smutna atmosferę. Miejsce jest tu dla każdego więc nie znikaj :)
No cóż z tego wątku jednak uciekam, In Vitro się nie udało, zatem nie będę październikową mamą.

Ja akurat enel meda mam z pracy , już z jakieś 3 lata i dosłownie ani jednego normalnego ginekologa nie miałam . Dlatego te usg 23 mam właśnie na NFZ i się zastanawiałam czy po prostu już tam nie chodzić . To moja pierwsza ciąża ale wydaje mi się , ze ważne jest aby ten ginekolog był chociaż trochę ludzki.

reklama
Do góry