reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
może to bliźniaki! :D żartuje, najważniejsze że rośnie i widać że beta PRZEPIĘKNIE rośnie.

U mnie dziś 4+6 w teorii.. zwariuję się wizyty 😂
Oby nie bliźniaki🙈 W mojej rodzinie jest wiele bliźniąt po stronie mamy i po stronie taty, więc mam jakieś predyspozycję, ale w mieszkaniu to ja ich za nic bym nie pomieściła.

Dostałam wyniki bety!
03.02 - 2490,65
05.02 - 6931,97
Czyli zanik objawów nie przeszkadza w rozwoju ciąży. Uspokoiło mnie to trochę.
Pieknie!! 🤞♥️

U mnie dzisiaj 5+2 wg OM. Nadal nie mam mdłości i mnie to martwi 😔 Wiem, ze nie kazda kobieta je ma ale ostatnim razem też nie miałam i było puste jajo. Bardzo boje sie powtorki 😔
W piatek ide do położnej i w przyszłym tygodniu bede chciała miec USG. Wtedy juz powinno byc wiadomo, czy zarodek sie pokazal.

Pieknie!! 🤞♥️

U mnie dzisiaj 5+2 wg OM. Nadal nie mam mdłości i mnie to martwi 😔 Wiem, ze nie kazda kobieta je ma ale ostatnim razem też nie miałam i było puste jajo. Bardzo boje sie powtorki 😔
W piatek ide do położnej i w przyszłym tygodniu bede chciała miec USG. Wtedy juz powinno byc wiadomo, czy zarodek sie pokazal.
Byłam w dwóch ciążach, w obu miałam mdłości od 6+3, jedną straciłam, druga jest teraz czteroletnim chłopcem. Wszystko będzie dobrze❤️ Mdłości mogą się jeszcze pojawić.

Właśnie do mnie dzwonili, że przekładają mi wizytę na NFZ dzień wcześniej, więc będę mieć wizytę na NFZ 14 lutego. Ależ oni wymyślają.

reklama
Do góry