reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Beta dziś 384, dwudniowy średni przyrost 149%, trzydniowy 294 %. Pozostaje czekać do wizyty
Ty masz termin 2 dni wcześniej a mi dzisiaj beta wyszła 582, teraz ja się martwię czy aby nie za duży przyrost i żeby było wszystko wporzadku, bo za duzo tez zle 🫣 każdej pozostaje czekać 😅

Ty masz termin 2 dni wcześniej a mi dzisiaj beta wyszła 582, teraz ja się martwię czy aby nie za duży przyrost i żeby było wszystko wporzadku, bo za duzo tez zle 🫣 każdej pozostaje czekać 😅
a ja się martwię czy nie za mała..

Jak dla mnie Nie ma czegoś takiego jak za wysoki przyrost. :)

Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://
Beta na początku powinna się podwajać co 48 godzin. Jeśli przyrost jest większy to dobrze, jeśli mniejszy to do 66% również jest dobrze. Twój przyrost jest ZUPEŁNIE NORMALNY i wcale nie jest za wysoki.

Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://
nie no aż tak to nie ma co się kierować. Beta nie wskazuje na choroby genetyczne no dajmy spokój.. twój przyrost jest normalny!
I też nie ma co się kierować że ja mam termin 2 dni wcześniej. Terminy nam się wszystkim zapewne zmienią bo nie mamy USG w oczach i jak ktoś nie był na monitoringu owulacji to termin to na chybił trafił :)

nie no aż tak to nie ma co się kierować. Beta nie wskazuje na choroby genetyczne no dajmy spokój.. twój przyrost jest normalny!
I też nie ma co się kierować że ja mam termin 2 dni wcześniej. Terminy nam się wszystkim zapewne zmienią bo nie mamy USG w oczach i jak ktoś nie był na monitoringu owulacji to termin to na chybił trafił :)
Dokładnie. Termin zależy od długości cyklu, od terminu owulacji, od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia itp. Nie ma co się sugerować.

Dziewczyny, ustawcie sobie awatary jak możecie, żeby nam się nie mieszało kto pisze, bo mi za każdym razem przy was pokazuje inne kolory i nie ogarniam.

reklama
Do góry