reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
ja 19.02, ale liczę wtedy już i na zarodek i na serduszko. Będzie około 6 plus 6A ja ma dopiero na 20.02
iwona0604
Ty masz termin 2 dni wcześniej a mi dzisiaj beta wyszła 582, teraz ja się martwię czy aby nie za duży przyrost i żeby było wszystko wporzadku, bo za duzo tez zle każdej pozostaje czekaćBeta dziś 384, dwudniowy średni przyrost 149%, trzydniowy 294 %. Pozostaje czekać do wizyty
MartaMarkry
a ja się martwię czy nie za mała..Ty masz termin 2 dni wcześniej a mi dzisiaj beta wyszła 582, teraz ja się martwię czy aby nie za duży przyrost i żeby było wszystko wporzadku, bo za duzo tez zle każdej pozostaje czekać
Jak dla mnie Nie ma czegoś takiego jak za wysoki przyrost.
iwona0604
Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://a ja się martwię czy nie za mała..
Jak dla mnie Nie ma czegoś takiego jak za wysoki przyrost.
hemoglobina
Moderator
Beta na początku powinna się podwajać co 48 godzin. Jeśli przyrost jest większy to dobrze, jeśli mniejszy to do 66% również jest dobrze. Twój przyrost jest ZUPEŁNIE NORMALNY i wcale nie jest za wysoki.Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://
MartaMarkry
nie no aż tak to nie ma co się kierować. Beta nie wskazuje na choroby genetyczne no dajmy spokój.. twój przyrost jest normalny!Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://
I też nie ma co się kierować że ja mam termin 2 dni wcześniej. Terminy nam się wszystkim zapewne zmienią bo nie mamy USG w oczach i jak ktoś nie był na monitoringu owulacji to termin to na chybił trafił
hemoglobina
Moderator
Dokładnie. Termin zależy od długości cyklu, od terminu owulacji, od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia itp. Nie ma co się sugerować.nie no aż tak to nie ma co się kierować. Beta nie wskazuje na choroby genetyczne no dajmy spokój.. twój przyrost jest normalny!
I też nie ma co się kierować że ja mam termin 2 dni wcześniej. Terminy nam się wszystkim zapewne zmienią bo nie mamy USG w oczach i jak ktoś nie był na monitoringu owulacji to termin to na chybił trafił
hemoglobina
Moderator
Dziewczyny, ustawcie sobie awatary jak możecie, żeby nam się nie mieszało kto pisze, bo mi za każdym razem przy was pokazuje inne kolory i nie ogarniam.
reklama
Magdalena09
popieram, będzie latwiejDziewczyny, ustawcie sobie awatary jak możecie, żeby nam się nie mieszało kto pisze, bo mi za każdym razem przy was pokazuje inne kolory i nie ogarniam.