reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczynki, w sobotę wyszedł mi wynik pozytywny, dzisiaj po becie 131 jestem już pewna!! :) kiedy myślicie umówić się na pierwszą wizytę?? Już czy zaczekać jeszcze?? Wychodzi 3-4 tydzień
Buziaki!
Ja się umówiłam na pierwszą wizytę w 5+2. Będzie pęcherzyk, ale może być też zarodek. Żeby zobaczyć serduszko to najlepiej w połowie 6tc iść, jeśli miałaś regularne miesiączki.

Hej dziewczyny. Przywitam się nieśmiało, chociaż u mnie zamieszanie z poplątaniem. OM 9.11.2023, czyli dawno temu. 8.01 wybrałam się do lekarza w celu kontroli oraz przepisania leków na wywołanie okresu. Dostałam duphaston na tydzień, po czym miałam w ciągu dwóch tyg dostać okres. Okresu do dziś nie miałam, a 27.01 wyszedł mi pozytywny test- nawet dwa :). 27.01 wyjechałam na urlop, wróciłam wczoraj. Dziś byłam u lekarza. Pęcherzyk widoczny,ale bez zarodka, beta 23 000 do powtórki pojutrze , za 10-14 dni mam pojawić się ponownie na USG. Taka historia 😉

Cześć dziewczynki, w sobotę wyszedł mi wynik pozytywny, dzisiaj po becie 131 jestem już pewna!! :) kiedy myślicie umówić się na pierwszą wizytę?? Już czy zaczekać jeszcze?? Wychodzi 3-4 tydzień
Buziaki!
ja się nie spieszę, mam wizytę na 23.02 🫣 ale Ti miała być wizyta kontrolna więc może przełożę i tydzień do przodu

reklama
Do góry