reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
W sumie rozważam czy iść na to USG w piątek. Na NFZ mam 14.02, więc to tylko 5 dni różnicy, a i tak w piątek pewnie nie zobaczę zarodka. Muszę się jeszcze zastanowić🤔

W sumie rozważam czy iść na to USG w piątek. Na NFZ mam 14.02, więc to tylko 5 dni różnicy, a i tak w piątek pewnie nie zobaczę zarodka. Muszę się jeszcze zastanowić🤔
Zastanów się, ja poszłam wczoraj, bo u mnie jedna wielka niewiadoma, przez zawirowania z miesiączka nawet nie jestem w stanie stwierdzić który to może być tydzień..: i powiem szczerze że żałuję… pęcherzyk widoczny i każą czekać… taka czułam się niechciana… i bardziej się stresuję teraz niż wcześniej….

Zastanów się, ja poszłam wczoraj, bo u mnie jedna wielka niewiadoma, przez zawirowania z miesiączka nawet nie jestem w stanie stwierdzić który to może być tydzień..: i powiem szczerze że żałuję… pęcherzyk widoczny i każą czekać… taka czułam się niechciana… i bardziej się stresuję teraz niż wcześniej….
każda chciałaby iść od razu ale ja też wolę poczekać kilka dni dłużej niż wyjść taka nieświadoma z wizyty jak piszesz bo później więcej stresów niepotrzebnych:(

Ja byłam dzisiaj i nie żałuję 😊
Bardzo miła Pani, na USG widać już pęcherzyk i dostaliśmy zdjęcie z którego bardzo się cieszymy z mężem bo to 1 ciąża 🤗🤗🤗 Wczorajsza beta bardzo ładna, dostałam skierowanie na wszystkie badania i kolejna wizyta za 3 tygodnie 27.02 z wynikami wtedy już będzie wszystko widać więc pozostaje mi czekać z niecierpliwością 😊
Chodz zastanawiamy się poważnie nad lekarzem prywatnym jeszcze, mamy chwilkę czasu na to.

ja bym wstrzymała się. Jeżeli nie ma żadnych dolegliwości, które wymagają pilnej konsultacji, warto poczekać, jeśli ten lekarz na NFZ jest rzetelny :)

reklama
Do góry