hemoglobina
Moderator
Ooo, ile wizyt w tym samym terminie. Będzie dużo emocjiJa też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, ile wizyt w tym samym terminie. Będzie dużo emocjiJa też
Zastanów się, ja poszłam wczoraj, bo u mnie jedna wielka niewiadoma, przez zawirowania z miesiączka nawet nie jestem w stanie stwierdzić który to może być tydzień..: i powiem szczerze że żałuję… pęcherzyk widoczny i każą czekać… taka czułam się niechciana… i bardziej się stresuję teraz niż wcześniej….W sumie rozważam czy iść na to USG w piątek. Na NFZ mam 14.02, więc to tylko 5 dni różnicy, a i tak w piątek pewnie nie zobaczę zarodka. Muszę się jeszcze zastanowić
każda chciałaby iść od razu ale ja też wolę poczekać kilka dni dłużej niż wyjść taka nieświadoma z wizyty jak piszesz bo później więcej stresów niepotrzebnychZastanów się, ja poszłam wczoraj, bo u mnie jedna wielka niewiadoma, przez zawirowania z miesiączka nawet nie jestem w stanie stwierdzić który to może być tydzień..: i powiem szczerze że żałuję… pęcherzyk widoczny i każą czekać… taka czułam się niechciana… i bardziej się stresuję teraz niż wcześniej….
Ja też go bioręJa biorę pregne start bo pamiętam że w pierwszej ciąży też ja brałam do 12 tygodnia
Ja byłam dzisiaj i nie żałujęZastanów się, ja poszłam wczoraj, bo u mnie jedna wielka niewiadoma, przez zawirowania z miesiączka nawet nie jestem w stanie stwierdzić który to może być tydzień..: i powiem szczerze że żałuję… pęcherzyk widoczny i każą czekać… taka czułam się niechciana… i bardziej się stresuję teraz niż wcześniej….
chyba bym się wstrzymała do tego 14. Swoją drogą fajna dataW sumie rozważam czy iść na to USG w piątek. Na NFZ mam 14.02, więc to tylko 5 dni różnicy, a i tak w piątek pewnie nie zobaczę zarodka. Muszę się jeszcze zastanowić
ja bym wstrzymała się. Jeżeli nie ma żadnych dolegliwości, które wymagają pilnej konsultacji, warto poczekać, jeśli ten lekarz na NFZ jest rzetelnyW sumie rozważam czy iść na to USG w piątek. Na NFZ mam 14.02, więc to tylko 5 dni różnicy, a i tak w piątek pewnie nie zobaczę zarodka. Muszę się jeszcze zastanowić
Daj znać, jak dostaniesz wynikDzień dobry ja właśnie wróciłam z bety… czekam na wynik…