Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamy razem z Tobą mnie korciło dzisiaj żeby zrobić ale tylko z ciekawości. Odpuściłam sobie. Ćwiczę silna wolęDzień dobry ja właśnie wróciłam z bety… czekam na wynik…
wizytujemy razemHej Mamusie ! Powoli dołączam bo mam dwa terminy 26.09 i 02.10 i we wtorek 13.02 wszystko się okaże i zobaczę na Walentynki
Na tym etapie to normalny przyrost! Przy takich wartościach beta ma prawo podwajać się co 96 godzin. Nie rób więcej bety, przyspiesz usg jeśli się martwisz.Niestety beta nie wzrasta jak powinna w pn 23 059 dziś tylko 32 200….
Martwię się… może sobie wkręcam… przyspieszę USG na przyszły tydzień może 14-16 lutyNa tym etapie to normalny przyrost! Przy takich wartościach beta ma prawo podwajać się co 96 godzin. Nie rób więcej bety, przyspiesz usg jeśli się martwisz.
Przyrost jest dobry, naprawdę. Przy takiej becie nie będzie podwajać się w tym samym czasie, spokojnieMartwię się… może sobie wkręcam… przyspieszę USG na przyszły tydzień może 14-16 luty
na tym etapie to już tylko USG jest miarodajne i bety się nie bada już na takim etapie bo ona rośnie wolniejNiestety beta nie wzrasta jak powinna w pn 23 059 dziś tylko 32 200….
Wiem, że słowa cię nie uspokoją, ale naprawdę przy takich wartościach ma się podwoić w 96 godzin, a nie 48, dlatego staraj się odpoczywać, nie stresować i nie badaj więcej bety.No to czekamy…