reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
ale na tym etapie to ona już będzie zwalniać, nie będzie takich przyrostów. I w sumie to już nie powinno się robić bety przy takich wartosciach
No widzisz, a ja byłam u lekarza i ona mi kazała betę kontrolować…. Mam 2 dzieci, ale nigdy w poprzednich ciążach nie badałam bety, bo wtedy znałam datę poczęcia i szłam na USG w okolicach 6-7 tygodnia. Teraz z tej nieświadomości to zwariuję 🫣

Jak się dzisiaj czujecie dziewczynki? 😊
U mnie nadal tylko kłucia i ciągnięcie w podbrzuszu plus zmęczenie tak to wszystko wporzadku 😁
Podobnie 😊 Plus obolałe piersi.
Uciełam sobie drzemke miedzy spotkaniami w pracy 😜 Gdyby nie to, usnelabym na spotkaniu. Jak na zlosc, teraz jak juz wszystko na dzis zrobilam, juz mi sie spac nie chce 😅

Ja mam dzisiaj 4+1
Nie mam żadnych mdłości, wymiotów, może senność od 21.
Piersi nie są aż tak tkliwe, może delikatnie,
Delikatne skurcze w dole brzucha, jak na rozciągającą się macicę..może to dziwne, ale czuję całą ciążę na twarzy.
To wszystko normalne??

Jak się dzisiaj czujecie dziewczynki? 😊
U mnie nadal tylko kłucia i ciągnięcie w podbrzuszu plus zmęczenie tak to wszystko wporzadku 😁
U mnie ból na środku podbrzusza, taki jak na okres - co jakiś czas. Czasem ciągnięcia jajników, sikam co chwilę i wysypało mi calutką twarz. No i jestem wykończona, chętnie poszłabym spać.

reklama
U mnie ból na środku podbrzusza, taki jak na okres - co jakiś czas. Czasem ciągnięcia jajników, sikam co chwilę i wysypało mi calutką twarz. No i jestem wykończona, chętnie poszłabym spać.
Masakra z tym spaniem 🫣 Jak mój mąż krzyczał, że chce iść spać bo wstaje wcześnie do pracy a ja nie mogłam to teraz pierwsza śpię 😂 Bezsenność minęła jak ręką odjął 🫣😅

Do góry