reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

Dziewczyny, nie nakręcajcie się. Nie lepiej się cieszyć że się udało? co Wam da to zamartwianie?
Myślę, że każda z nas ma prawo do takich odczuć i tylko łatwo jest powiedzieć komuś z zewnątrz, żeby ktoś inny się nie nakręcał. Ciąża po stracie zawsze będzie pełna obaw.

reklama
Myślę, że każda z nas ma prawo do takich odczuć i tylko łatwo jest powiedzieć komuś z zewnątrz, żeby ktoś inny się nie nakręcał. Ciąża po stracie zawsze będzie pełna obaw.
Oczywiście że ma prawo, tylko takie wspólne nakręcanie się wg mnie nie robi żadnej z nas dobrze. np. mnie czytając to co piszecie o krwi o braku mdłości boleści czy 7 krotna beta zaczęła stresowac. Jesli tak wygląda to forum to chyba nie dla mnie miejsce :) Rośnijcie zdrowo i samych dobrych październikowych rozwiązań. Buźka

Oczywiście że ma prawo, tylko takie wspólne nakręcanie się wg mnie nie robi żadnej z nas dobrze. np. mnie czytając to co piszecie o krwi o braku mdłości boleści czy 7 krotna beta zaczęła stresowac. Jesli tak wygląda to forum to chyba nie dla mnie miejsce :) Rośnijcie zdrowo i samych dobrych październikowych rozwiązań. Buźka
Dzielenie się obawami to nie jest nakręcanie się. Każda z nas ma prawo opisać swoją historię - po to tutaj jesteśmy. Niestety, życie nie zawsze jest słodkie i kolorowe, przykre historie się zdarzają i nikt nie będzie udawać, że nie. Niestety, ale większość z kobiet na tym forum jest doświadczona przez życie takimi historiami i na takich forach ciężko jest uniknąć takich tematów. Wielokrotnie w ciągu tych 9 miesięcy będą poruszane tematy, które mogą być nieprzyjemne w odbiorze dla niektórych osób, choć mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej. Dla ciebie również szczęśliwego rozwiązania😇

Tak wlasnie wyglada to forum - to miejsce gdzie dzielimy sie swoimi obawami, zadajemy pytania i wzajemnie wspieramy. Nie zawsze jest slodko i kolorowo.
Jak mam ochote na sama ciązowa slodycz to odpalam sobie instagrama 🙃😉
Mnie to bardzo pomaga, ze sa tu dziewczyny, ktore mnie rozumieja i wrazie czego sluza rada.
Wspolnie rozwiewamy swoje obawy ale tez razem cieszymy sie z dobrych wiadomosci.

Tak wlasnie wyglada to forum - to miejsce gdzie dzielimy sie swoimi obawami, zadajemy pytania i wzajemnie wspieramy. Nie zawsze jest slodko i kolorowo.
Jak mam ochote na sama ciązowa slodycz to odpalam sobie instagrama 🙃😉
Mnie to bardzo pomaga, ze sa tu dziewczyny, ktore mnie rozumieja i wrazie czego sluza rada.
Wspolnie rozwiewamy swoje obawy ale tez razem cieszymy sie z dobrych wiadomosci.
Popieram całą Twoją wypowiedź🙂

ja też myślę że powinniśmy troszkę się wyluzować bo tak naprawdę co ma się wydarzyć to i tak się wydarzy ale po co robić smutna atmosferę. Miejsce jest tu dla każdego więc nie znikaj :)

reklama
Do góry