reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Dziewczyny, nie nakręcajcie się. Nie lepiej się cieszyć że się udało? co Wam da to zamartwianie?
Myślę, że każda z nas ma prawo do takich odczuć i tylko łatwo jest powiedzieć komuś z zewnątrz, żeby ktoś inny się nie nakręcał. Ciąża po stracie zawsze będzie pełna obaw.

reklama
Myślę, że każda z nas ma prawo do takich odczuć i tylko łatwo jest powiedzieć komuś z zewnątrz, żeby ktoś inny się nie nakręcał. Ciąża po stracie zawsze będzie pełna obaw.
Oczywiście że ma prawo, tylko takie wspólne nakręcanie się wg mnie nie robi żadnej z nas dobrze. np. mnie czytając to co piszecie o krwi o braku mdłości boleści czy 7 krotna beta zaczęła stresowac. Jesli tak wygląda to forum to chyba nie dla mnie miejsce :) Rośnijcie zdrowo i samych dobrych październikowych rozwiązań. Buźka

Oczywiście że ma prawo, tylko takie wspólne nakręcanie się wg mnie nie robi żadnej z nas dobrze. np. mnie czytając to co piszecie o krwi o braku mdłości boleści czy 7 krotna beta zaczęła stresowac. Jesli tak wygląda to forum to chyba nie dla mnie miejsce :) Rośnijcie zdrowo i samych dobrych październikowych rozwiązań. Buźka
Dzielenie się obawami to nie jest nakręcanie się. Każda z nas ma prawo opisać swoją historię - po to tutaj jesteśmy. Niestety, życie nie zawsze jest słodkie i kolorowe, przykre historie się zdarzają i nikt nie będzie udawać, że nie. Niestety, ale większość z kobiet na tym forum jest doświadczona przez życie takimi historiami i na takich forach ciężko jest uniknąć takich tematów. Wielokrotnie w ciągu tych 9 miesięcy będą poruszane tematy, które mogą być nieprzyjemne w odbiorze dla niektórych osób, choć mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej. Dla ciebie również szczęśliwego rozwiązania😇

Tak wlasnie wyglada to forum - to miejsce gdzie dzielimy sie swoimi obawami, zadajemy pytania i wzajemnie wspieramy. Nie zawsze jest slodko i kolorowo.
Jak mam ochote na sama ciązowa slodycz to odpalam sobie instagrama 🙃😉
Mnie to bardzo pomaga, ze sa tu dziewczyny, ktore mnie rozumieja i wrazie czego sluza rada.
Wspolnie rozwiewamy swoje obawy ale tez razem cieszymy sie z dobrych wiadomosci.

Tak wlasnie wyglada to forum - to miejsce gdzie dzielimy sie swoimi obawami, zadajemy pytania i wzajemnie wspieramy. Nie zawsze jest slodko i kolorowo.
Jak mam ochote na sama ciązowa slodycz to odpalam sobie instagrama 🙃😉
Mnie to bardzo pomaga, ze sa tu dziewczyny, ktore mnie rozumieja i wrazie czego sluza rada.
Wspolnie rozwiewamy swoje obawy ale tez razem cieszymy sie z dobrych wiadomosci.
Popieram całą Twoją wypowiedź🙂

ja też myślę że powinniśmy troszkę się wyluzować bo tak naprawdę co ma się wydarzyć to i tak się wydarzy ale po co robić smutna atmosferę. Miejsce jest tu dla każdego więc nie znikaj :)

reklama
Do góry