reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Ja biorę Mama dha premium plus, i mnóstwo innych leków 🙈

Wiecie co, myślałam że jak już zajdę w ciążę (bo dosyć długo mi to zajęło), to będzie z górki. Ale ciągle się martwię czy wszystko jest ok, czy beta rośnie, czy moje przeziębienie nie zaszkodzi, czy mam odpowiednio dobrane leki, co zobaczę na wizycie itd. A to dopiero początek 😅🙄
Też tak mam i chyba tak już będzie do narodzin😄

reklama
Hej dziewczyny dzwoniłam właśnie do ginekologa i termin mam dopiero na 15.03 czyli to będzie 9-10 tydzień..
Chcę się umówić jeszcze prywatnie ( bo szybciej przyjmie) żeby nie czekać tyle a 15.03 pójdę już jakoś druga wizyta, co myślicie ?

Hej dziewczyny dzwoniłam właśnie do ginekologa i termin mam dopiero na 15.03 czyli to będzie 9-10 tydzień..
Chcę się umówić jeszcze prywatnie ( bo szybciej przyjmie) żeby nie czekać tyle a 15.03 pójdę już jakoś druga wizyta, co myślicie ?
Jesli chcesz prowadzić ciążę na NFZ to tak zrób i idź szybciej po prostu prywatnie. Ja chcę prowadzić na NFZ, bo te wszystkie badania z krwi są drogie. Lepiej mi te pieniądze przeznaczyć na coś dla maluszka.

Ja biorę Mama dha premium plus, i mnóstwo innych leków 🙈

Wiecie co, myślałam że jak już zajdę w ciążę (bo dosyć długo mi to zajęło), to będzie z górki. Ale ciągle się martwię czy wszystko jest ok, czy beta rośnie, czy moje przeziębienie nie zaszkodzi, czy mam odpowiednio dobrane leki, co zobaczę na wizycie itd. A to dopiero początek 😅🙄
teraz już tak będzie, co chwilę będziemy myślały czy wszystko ok. Ja się zastanawiam czy iść na betę czy sobie odpuścić ;) a to twoja pierwsza ciąża?

ojej, strasznie późno wizyta. Jak masz możliwość to podejdź prywatnie wczesniej

reklama
teraz już tak będzie, co chwilę będziemy myślały czy wszystko ok. Ja się zastanawiam czy iść na betę czy sobie odpuścić ;) a to twoja pierwsza ciąża?
W zasadzie to czwarta.. Dwie straciłam i myślę że to dlatego tak bardzo wszystkiego się boję. Staram się niczego nie przegapić, nad wszystkim czuwać ale prawda jest taka że na wiele rzeczy po prostu nie mam wpływu. Ehh, no nic trzeba uzbroić się w jakieś pokłady spokoju 🙏

Do góry