reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja byłam 12+2 i wszystko było dokładnie widać, lekarka też płeć widziała, a tydzień później inna potwierdziła, więc mam nadzieję tak zostanie.
14 tydzień to już za późno, bo dziecko jest większe i nie wydać " tych najważniejszych" rzeczy, najpóźniej 13+6 choć czasami dziecko z USG jest dużo większe i lepiej nie zwlekać tyle 😉
ja byłam w 12+3 i lekarz płeć określił w 100% ☺️

reklama
ja byłam w 12+3 i lekarz płeć określił w 100% ☺️
Ja byłam 12+2 i też określił się i sie zaskoczyłam ze tak wcześnie ale mówił, ze dziecko współpracowało i idealnie było ułożone by wszystko dokładnie zobaczyć. Powidział "Obraz atlasowy" poczym dodał że widzi rozwijającą się dziewczynkę i nie nastawiałby sie już na chłopaka.

Mega fajnie, że u Was tez tak wczesnie ocenili płeć bo momentami myślałam że może on jakiś bajkopisarz ze tak wcześnie 😂

Ja byłam 12+2 i też określił się i sie zaskoczyłam ze tak wcześnie ale mówił, ze dziecko współpracowało i idealnie było ułożone by wszystko dokładnie zobaczyć. Powidział "Obraz atlasowy" poczym dodał że widzi rozwijającą się dziewczynkę i nie nastawiałby sie już na chłopaka.

Mega fajnie, że u Was tez tak wczesnie ocenili płeć bo momentami myślałam że może on jakiś bajkopisarz ze tak wcześnie 😂
No ja generalnie widzę mało co 🤣 serce widzę, zebra i ogólny zarys małego człowieka 🤷🏽‍♀️

reklama
Zarezerwowałam dzisiaj oficjalnie datę mojego USG sprawdzającego płeć ❤️🫣 także 1.05 jadę do innego miasta, do prywatnej kliniki, w której sprawdza mi wszystko, dają 99% pewności na podanie płci poprawnie, a jeśli nie będą w stanie to zaprosza Np za tydzień na darmowe sprawdzenie ponowne ❤️🫶🏼 także zostało mi 18 dni żeby poznać płeć mojego kurczaczka 😅

Do góry