gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrzeJestem po rozmowie z genetykiem. Dzwonił w sprawie wyników testu Pappa. Wyniki są bardzo dobre Jest minimalne ryzyko Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa i Patau. Jestem przeszczęśliwa
reklama
ja nie jestem nakręcona ale Ty i owszem hahahahSzczerze, nie rozumiem Twojej postawy. Strasznie uogólniasz i sie nakręcasz.
Ja nic o prywatnym wątku nie pisałam, ale jeśli dziewczyny wcześniej coś pisały to dlatego że chcą być transparentne wobec Was i dać znać że jest dodatkowy wątek dla mam które już się lepiej poznały tu na ogólnym forum.
To, ze ktoś wspomniał o tym wątku znaczy że zależy nam by Was poznac i dodać do zaufanej, dodatkowej grupy. (nie znaczy, że od razu jak leci ma Cie dodać bo tak sobie życzysz).
Czyli co, najlepiej nie informować Was że jest taka możliwosc i ze istnieje dodatkowa grupa prywatna? Na to wychodzi z Twoich wiadomości, że nie warto.
Szkoda tylko dziewczyn które tutaj naprawdę często sie udzielają i piszą bo niektóre osoby psują cały fun z "poznawania" nowych ludzi Niech Ci podziękują....
a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwoweTo niech się dzieli raz na miesiąc tu.
Znam to, miałam prenatalne zaledwie wczoraj (USG, na wyniki z pappą muszę jeszcze poczekać). Trzymam kciukigratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Magdalenams
Fanka BB :)
Odwal się od moich dzieci. Nic ci do tego. Takie teksty możesz sobie w zeszycie zapisać.a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwowe
Sajfik
żeby Twoje nie było tak złośliwea co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwowe
Magdalenams
Ja jestem po prenatalnych, wszystko wyszło spoko, następna wizyta na połówkowe w maju a mnie już korci żeby się zapisać na dodatkowe badaniegratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Brałam teraz tydzień antybiotyk I się zastanawiam czy jakoś mógł wpłynąć na dziecko.
obnoxious789
trzymam kciuki! będzie dobrze, ja miałam prenatalne w piątek als czekam jeszcze na niftygratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Sajfik
Będzie dobrze, zobaczysz! To moja też pierwsza ciąża i mega sie stresowałam prenatalnymi. Wszystkie czarne myśli sie tłoczyły w głowie - ale jak tylko zobaczyłam skaczącą istotke na monitorze to aż dech zaparło ♥ Zobaczysz jakie to cudowne uczucie zobaczyć maleństwo skaczące pod Twoim sercem. Będzie radosne, zdrowe maleńśtwo na ekranie, zobaczysz!gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
reklama
Ja też jeszcze nie miałam i bardzo się denerwuję. Chyba ostatnio taki stres czułam na pierwszej wizycie kiedy lekarz potwierdzał czy pęcherzyk jest w macicy i że to nie kolejna pozamaciczna. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzegratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze