reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

To jest zdjęcie z uśmiechem 😁 Na dużym ekranie było to jeszcze bardziej widoczne. Na początku byłam trochę przestraszona ale po chwili po wiedziałam do lekarza że maluszek uśmiecha się do mamusi 😍

Załączniki

• 810670f3-f5ee-477d-b2f7-45294a7583bb.jpg
    810670f3-f5ee-477d-b2f7-45294a7583bb.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 99
reklama
pilnuj swojego do Ciebie nie pisałam 🤣
Też nie jestem dodana do forum prywatnego, chciałabym ale rozumiem też podejście Dziewczyn i to że nie chcą wpuszczać od razu każdego bo nie da się nikogo zweryfikować przez internet i gdybym należała do tego wątku to również bym się nie czuła komfortowo że może to czytać każdy pierwszy lepszy człowiek z forum…

A Ty Swoim zachowaniem tylko utwierdzasz Dziewczyny w przekonaniu że dobrze robią nie wpuszczając nikogo więcej…

Dla mnie najważniejsze że na prenatalne Mąż mógł ze mną wejść bo na standardowe wizyty nie wchodził, chociaż też nigdy nie pytałam o to mojej ginekolog a tutaj zapytałam i był ze mną :) mnie wzrusza jak słyszę serduszko, a On mówił że jak zobaczył jak Dzidzia rusza rączkami i nogami to się prawie popłakał 😍

Też bardzo chciałam zabrać mojego na usg ale powiedzieli że przez covida nie wpuszczają partnerów. Pewnie dlatego że usg było pod koniec marca, od kwietnia zluzowali obostrzenia (maseczki) więc myślę że teraz mogą już wpuszczać. Mój był zawiedziony że nie może iść i musi wytrzymać do połówkowego. Najważniejsze że dzidzia jest zdrowa i dodatkowo mamy piękne zdjęcia.

Też bardzo chciałam zabrać mojego na usg ale powiedzieli że przez covida nie wpuszczają partnerów. Pewnie dlatego że usg było pod koniec marca, od kwietnia zluzowali obostrzenia (maseczki) więc myślę że teraz mogą już wpuszczać. Mój był zawiedziony że nie może iść i musi wytrzymać do połówkowego. Najważniejsze że dzidzia jest zdrowa i dodatkowo mamy piękne zdjęcia.
To prawda :)
Ja miałam już w kwietniu i to w takim małym prywatnym gabinecie, może dlatego

Też nie jestem dodana do forum prywatnego, chciałabym ale rozumiem też podejście Dziewczyn i to że nie chcą wpuszczać od razu każdego bo nie da się nikogo zweryfikować przez internet i gdybym należała do tego wątku to również bym się nie czuła komfortowo że może to czytać każdy pierwszy lepszy człowiek z forum…

A Ty Swoim zachowaniem tylko utwierdzasz Dziewczyny w przekonaniu że dobrze robią nie wpuszczając nikogo więcej…

Masz rację

Ja też jeszcze nie miałam i bardzo się denerwuję. Chyba ostatnio taki stres czułam na pierwszej wizycie kiedy lekarz potwierdzał czy pęcherzyk jest w macicy i że to nie kolejna pozamaciczna. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze:)
A na kiedy jesteś umówiona? I w którym tygodniu będziesz? U mnie wypada 12+2 i mam nadzieję, że będzie już coś widać 🤔

Ja miałam podobnie. Widziałam jak maleństwo połyka wody płodowe. Miałam wrażenie że coś do mnie mówi, tak szybko ruszało buzią 😁 A na koniec Pan doktor zrobił zdjęcie gdy się uśmiechnęło. Lekarz był bardziej podekscytowany ode mnie gdy to zobaczył. Krzyczał że szybko musi zrobić zdjęcie 🙃😍😄
cudowny widok! Najważniejsze, że dzidzia zdrowa

u nas do tej pory też był zakaz osób towarzyszących, ale od 1 kwietnia są zmiany i teraz można już wziąć ze sobą na wizytę osobę towarzyszącą 😉wiec oby i u Ciebie to się zmieniło 🙂

reklama
A na kiedy jesteś umówiona? I w którym tygodniu będziesz? U mnie wypada 12+2 i mam nadzieję, że będzie już coś widać 🤔
Ale co ma być widać? Chodzi Ci o płeć? Bo z tym może być ciężko. Ale ja byłam w podobnym tc na prenatalnych i lekarz widział wszystko, paluszki, mozg, serce z komorami. Takie szczegóły nawet już były:)

Do góry