Tak jest ok, nie mam ketonów, z jakiś czas sprawdzam na paskach... Ale cały czas chodzę jak struta i rzadko czuje się głodna. Mam nadzieję że niedługo przejdzieTeż tak mam, najbardziej jak pozniej wstanę to już wiem że mogę oczekiwać wyższych notowań.. :/ Jednorazowe wyskoki jeszcze nic nie znaczą ale mimo to, człowiek już sobie wkleja do głowy myśli... a ketony masz w porządku?
reklama
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
szkoda... zwłaszcza, że jest tu wiele doświadczonych kobiet, to będzie moje pierwsze dziecko, wszystko dla mnie jest nowe, jestem pełna obaw...
Szkoda, ja byłam tu od początku. Pisałam na grupie od razu jak zobaczyłam 2 kreski na teście. Potem tylko obserwowałam i czytałam po parę stron bo chodziłam do pracy i nie miałam na wszystko czasu. Teraz jestem na chorobowym i chętnie wymienię się wiadomości, tym bardziej że mam ciąże wysokiego ryzyka i mnóstwo obaw.
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Szkoda, ja byłam tu od początku. Pisałam na grupie od razu jak zobaczyłam 2 kreski na teście. Potem tylko obserwowałam i czytałam po parę stron bo chodziłam do pracy i nie miałam na wszystko czasu. Teraz jestem na chorobowym i chętnie wymienię się wiadomości, tym bardziej że mam ciąże wysokiego ryzyka i mnóstwo obaw.
Ha ha W powiadomieniach pojawił mi się post firletkaa i odpisałam na niego a później zobaczyłam że było więcej odpowiedzi i 4 strony do przeczytania. Jestem za tym żeby przyjąć te dziewczyny które się więcej udzielają
AtenaSA
Fanka BB :)
Pamiętam Cie po nicku, ale dlaczego się nie zapisałaś na wątek prywatny jak moderatorka zbierała chętne?Szkoda, ja byłam tu od początku. Pisałam na grupie od razu jak zobaczyłam 2 kreski na teście. Potem tylko obserwowałam i czytałam po parę stron bo chodziłam do pracy i nie miałam na wszystko czasu. Teraz jestem na chorobowym i chętnie wymienię się wiadomości, tym bardziej że mam ciąże wysokiego ryzyka i mnóstwo obaw.
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Pamiętam Cie po nicku, ale dlaczego się nie zapisałaś na wątek prywatny jak moderatorka zbierała chętne?
Chyba ominęłam ten wątek. Pamiętam że były rozmowy o tym że założymy grupę a potem nie przeczytałam wszystkich stron i widocznie mi umknęło
obnoxious789
Fanka BB :)
super wieściJestem po rozmowie z genetykiem. Dzwonił w sprawie wyników testu Pappa. Wyniki są bardzo dobre Jest minimalne ryzyko Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa i Patau. Jestem przeszczęśliwa
Super wiadomości oby tak dalejJestem po rozmowie z genetykiem. Dzwonił w sprawie wyników testu Pappa. Wyniki są bardzo dobre Jest minimalne ryzyko Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa i Patau. Jestem przeszczęśliwa
reklama
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Super ja po teleporadzie z diabetologiem i też na razie bez insuliny, powiedziała że mam się starać poniżej 90 zejść ale 91-92 też jest ok
Same dobre wiadomości