reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja byłam 12+2 i wszystko było dokładnie widać, lekarka też płeć widziała, a tydzień później inna potwierdziła, więc mam nadzieję tak zostanie.
14 tydzień to już za późno, bo dziecko jest większe i nie wydać " tych najważniejszych" rzeczy, najpóźniej 13+6 choć czasami dziecko z USG jest dużo większe i lepiej nie zwlekać tyle 😉
ja byłam w 12+3 i lekarz płeć określił w 100% ☺️

reklama
ja byłam w 12+3 i lekarz płeć określił w 100% ☺️
Ja byłam 12+2 i też określił się i sie zaskoczyłam ze tak wcześnie ale mówił, ze dziecko współpracowało i idealnie było ułożone by wszystko dokładnie zobaczyć. Powidział "Obraz atlasowy" poczym dodał że widzi rozwijającą się dziewczynkę i nie nastawiałby sie już na chłopaka.

Mega fajnie, że u Was tez tak wczesnie ocenili płeć bo momentami myślałam że może on jakiś bajkopisarz ze tak wcześnie 😂

Ja byłam 12+2 i też określił się i sie zaskoczyłam ze tak wcześnie ale mówił, ze dziecko współpracowało i idealnie było ułożone by wszystko dokładnie zobaczyć. Powidział "Obraz atlasowy" poczym dodał że widzi rozwijającą się dziewczynkę i nie nastawiałby sie już na chłopaka.

Mega fajnie, że u Was tez tak wczesnie ocenili płeć bo momentami myślałam że może on jakiś bajkopisarz ze tak wcześnie 😂
No ja generalnie widzę mało co 🤣 serce widzę, zebra i ogólny zarys małego człowieka 🤷🏽‍♀️

reklama
Zarezerwowałam dzisiaj oficjalnie datę mojego USG sprawdzającego płeć ❤️🫣 także 1.05 jadę do innego miasta, do prywatnej kliniki, w której sprawdza mi wszystko, dają 99% pewności na podanie płci poprawnie, a jeśli nie będą w stanie to zaprosza Np za tydzień na darmowe sprawdzenie ponowne ❤️🫶🏼 także zostało mi 18 dni żeby poznać płeć mojego kurczaczka 😅

Do góry