Ja już po usg genetycznym i sprawdzonych wynikach pappa Wszystko jest prawidłowo i wreszcie mogę odetchnąć bo strasznie się stresowałam. Macie rację, że to było niesamowite przeżycie. Do mnie dalej nie dociera, że dziecko jest w moim brzuchu - na badaniach czułam się jakby mi ginekolog puszczał film z usg kogoś innego
reklama
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Ja już po usg genetycznym i sprawdzonych wynikach pappa Wszystko jest prawidłowo i wreszcie mogę odetchnąć bo strasznie się stresowałam. Macie rację, że to było niesamowite przeżycie. Do mnie dalej nie dociera, że dziecko jest w moim brzuchu - na badaniach czułam się jakby mi ginekolog puszczał film z usg kogoś innego
Troche się na stresujemy ale za to później jest ogromne szczęście gdy wszystko okazuje się być w porządku
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
We wtorek mam kolejne usg, już nie mogę się doczekać
U mnie kolejna wizyta za miesiąc więc trochę muszę poczekaćWe wtorek mam kolejne usg, już nie mogę się doczekać
Betty2
Fanka BB :)
Jakieś plusy muszą być, czego Ci życzę.Ja po wizycie u diabetologa, tak jak przypuszczałam dostałam insulinę na noc... Może jak unormuje cukier na czczo miną mdłości
Kamila.el
Fanka BB :)
Hej. Trochę mnie nie było.... natłok pracy, obowiązków i uznałam, że telefon pora odłożyć na bok. U nas wszystko dobrze, miałam też badania prenatalne, mała nie chciała dać się zbadać mieliśmy 2 dni podejść jakoś sie udało ale wczoraj czułam się zmaltretowana godzinę czasu mój gin próbował... na wszystkie możliwe sposoby dopiero po badaniach powiedziałam mu ze robilam nifty. Haha powiedział że nie potrzebnie on jest ogromnym specjalista w badaniach dzieci ale ja miałam już dawno pewność i znałam płeć. Pola przez moje zgięcie macicy jest wbita gdzieś z tyłu i ni da się zrobić pięknego zdjęcia buzi.... ale machała i przebijała 5 wszystkim
Załączniki
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Hej. Trochę mnie nie było.... natłok pracy, obowiązków i uznałam, że telefon pora odłożyć na bok. U nas wszystko dobrze, miałam też badania prenatalne, mała nie chciała dać się zbadać mieliśmy 2 dni podejść jakoś sie udało ale wczoraj czułam się zmaltretowana godzinę czasu mój gin próbował... na wszystkie możliwe sposoby dopiero po badaniach powiedziałam mu ze robilam nifty. Haha powiedział że nie potrzebnie on jest ogromnym specjalista w badaniach dzieci ale ja miałam już dawno pewność i znałam płeć. Pola przez moje zgięcie macicy jest wbita gdzieś z tyłu i ni da się zrobić pięknego zdjęcia buzi.... ale machała i przebijała 5 wszystkim
Cudowne wieści. Gratuluję dziewczynki Zdjęcie dłoni jest mega, przepiękne
reklama
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Mam pytanie dotyczące wypłaty zasiłku macierzyńskiego z ZUS. Czy oprócz otrzymania L4 trzeba jeszcze coś robić w tej sprawie? Składać jakieś dokumenty do ZUS czy wystarczy że elektroniczne zwolnienie lekarskie zostało wysłane przez lekarza? I jak wygląda wypłata zasiłku? Co miesiąc tym samym dniu płacą?