Celia89
Fanka BB :)
Mój pediatra się nie szczepi. Powiedziała że poczeka trochę zobaczy co się będzie działo z zaszczepionymi za rok dwa trzy i wtedy się zdecyduję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego jeśli producent nie chce ponieść żadnych konsekwencji w związku z działaniem nieporządanym leku i nie ma na to wystarczających badań to żadnego ścierwa się nie bierze. Tyle w temacie moim zdaniem. Tak czy siak na szczęście jest to póki co dobrowolny wybór.. chociaż i tak będę unikać jak ognia.
A ja psychicznie nie wytrzymałam z moim bólem brzucha i pojechałam na usg.
Okazało się, że dzieć starszy o dwa dni. I wszystko jest ok.
Teraz brzuch może boleć [emoji28]
CRL 4cm
FHR 163
11+0[emoji173]️
Cudowny!!! PiekniutkiDlatego jeśli producent nie chce ponieść żadnych konsekwencji w związku z działaniem nieporządanym leku i nie ma na to wystarczających badań to żadnego ścierwa się nie bierze. Tyle w temacie moim zdaniem. Tak czy siak na szczęście jest to póki co dobrowolny wybór.. chociaż i tak będę unikać jak ognia.
A ja psychicznie nie wytrzymałam z moim bólem brzucha i pojechałam na usg.
Okazało się, że dzieć starszy o dwa dni. I wszystko jest ok.
Teraz brzuch może boleć
CRL 4cm
FHR 163
11+0
Ja to samo, na usg byłam 2 tygodnie temu a kolejne mam dopiero za 2 tygodnie ale powtarzam sobie ze wytrzymam dziewczyny czy oprócz mdłości i wymiotów macie tez tak ze czasem was tak zamroczy? Jakbyście zaraz miały zemdleć ale ostatecznie wszystko jest OK?Śliczny Maluszek [emoji173] Ja ostatnio mojego podglądałam 5 marca. Teraz 31 marca dopiero mam zaplanowane prenatalne ale też mi już tak bania siada że się zastanawiam czy na luxmed nie wskoczyć podejrzeć że wszystko gra. Nie wiem czy wytrzymam 2 tygodnie jeszcze.
Ja prawie w ogóle nie miałam dokuczliwych objawow, może kiedyś coś mi zaśmierdziało i to by było na tyle a dzisiaj to mnie mocno zakręciło i już myślałam ze zaraz wyląduje na podłodze a potem spałam 6 godzin w ciągu dniaJa nie mam od wczoraj nic. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić
Ja tak miewam. Raz nawet mnie prawie odcięło fest zrobiło mi się nagle strasznie gorąco, czułam jakby mi ktoś głowę ściskał od góry i po bokach i nagle silinie mi się zaczęło kręcić w głowie. Gdyby nie małżonek to pewnie po chwili bym leżała jak długa.Ja to samo, na usg byłam 2 tygodnie temu a kolejne mam dopiero za 2 tygodnie ale powtarzam sobie ze wytrzymam dziewczyny czy oprócz mdłości i wymiotów macie tez tak ze czasem was tak zamroczy? Jakbyście zaraz miały zemdleć ale ostatecznie wszystko jest OK?
Miałam dzisiaj bardzo podobnieJa tak miewam. Raz nawet mnie prawie odcięło fest zrobiło mi się nagle strasznie gorąco, czułam jakby mi ktoś głowę ściskał od góry i po bokach i nagle silinie mi się zaczęło kręcić w głowie. Gdyby nie małżonek to pewnie po chwili bym leżała jak długa.
Teraz miewam czasami zawroty głowy, to podobno normalne - od zmieniającego się ciśnienia bodajże i tego, że objętość krwi się zwiększa
Ja akurat ani wymiotów ani mdłości, od 6 tygodnia co wiem że jestem w ciąży (aktualnie 11+4) może raz czy dwa niedobrze mi się zrobiło. Ale zawroty głowy miewam często, że mam wrażenie że zaraz zemdleje u oczywiście ostrzegam wszystkich w okol uwaga chyba mdleje ale nigdy się to nie wydarzyłoJa to samo, na usg byłam 2 tygodnie temu a kolejne mam dopiero za 2 tygodnie ale powtarzam sobie ze wytrzymam dziewczyny czy oprócz mdłości i wymiotów macie tez tak ze czasem was tak zamroczy? Jakbyście zaraz miały zemdleć ale ostatecznie wszystko jest OK?