reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Śliczny Maluszek [emoji173] Ja ostatnio mojego podglądałam 5 marca. Teraz 31 marca dopiero mam zaplanowane prenatalne ale też mi już tak bania siada że się zastanawiam czy na luxmed nie wskoczyć podejrzeć że wszystko gra. Nie wiem czy wytrzymam 2 tygodnie jeszcze.
Dlatego jeśli producent nie chce ponieść żadnych konsekwencji w związku z działaniem nieporządanym leku i nie ma na to wystarczających badań to żadnego ścierwa się nie bierze. Tyle w temacie moim zdaniem. Tak czy siak na szczęście jest to póki co dobrowolny wybór.. chociaż i tak będę unikać jak ognia.
A ja psychicznie nie wytrzymałam z moim bólem brzucha i pojechałam na usg.
Okazało się, że dzieć starszy o dwa dni. I wszystko jest ok.
Teraz brzuch może boleć [emoji28]
CRL 4cm
FHR 163
11+0[emoji173]️

Dlatego jeśli producent nie chce ponieść żadnych konsekwencji w związku z działaniem nieporządanym leku i nie ma na to wystarczających badań to żadnego ścierwa się nie bierze. Tyle w temacie moim zdaniem. Tak czy siak na szczęście jest to póki co dobrowolny wybór.. chociaż i tak będę unikać jak ognia.
A ja psychicznie nie wytrzymałam z moim bólem brzucha i pojechałam na usg.
Okazało się, że dzieć starszy o dwa dni. I wszystko jest ok.
Teraz brzuch może boleć 😅
CRL 4cm
FHR 163
11+0❤️
Cudowny!!! Piekniutki ♥️♥️♥️

Śliczny Maluszek [emoji173] Ja ostatnio mojego podglądałam 5 marca. Teraz 31 marca dopiero mam zaplanowane prenatalne ale też mi już tak bania siada że się zastanawiam czy na luxmed nie wskoczyć podejrzeć że wszystko gra. Nie wiem czy wytrzymam 2 tygodnie jeszcze.
Ja to samo, na usg byłam 2 tygodnie temu a kolejne mam dopiero za 2 tygodnie ale powtarzam sobie ze wytrzymam 😅😅 dziewczyny czy oprócz mdłości i wymiotów macie tez tak ze czasem was tak zamroczy? Jakbyście zaraz miały zemdleć ale ostatecznie wszystko jest OK? :)

Ja to samo, na usg byłam 2 tygodnie temu a kolejne mam dopiero za 2 tygodnie ale powtarzam sobie ze wytrzymam 😅😅 dziewczyny czy oprócz mdłości i wymiotów macie tez tak ze czasem was tak zamroczy? Jakbyście zaraz miały zemdleć ale ostatecznie wszystko jest OK? :)
Ja tak miewam. Raz nawet mnie prawie odcięło fest 😁 zrobiło mi się nagle strasznie gorąco, czułam jakby mi ktoś głowę ściskał od góry i po bokach i nagle silinie mi się zaczęło kręcić w głowie. Gdyby nie małżonek to pewnie po chwili bym leżała jak długa.
Teraz miewam czasami zawroty głowy, to podobno normalne - od zmieniającego się ciśnienia bodajże i tego, że objętość krwi się zwiększa

Ja tak miewam. Raz nawet mnie prawie odcięło fest 😁 zrobiło mi się nagle strasznie gorąco, czułam jakby mi ktoś głowę ściskał od góry i po bokach i nagle silinie mi się zaczęło kręcić w głowie. Gdyby nie małżonek to pewnie po chwili bym leżała jak długa.
Teraz miewam czasami zawroty głowy, to podobno normalne - od zmieniającego się ciśnienia bodajże i tego, że objętość krwi się zwiększa
Miałam dzisiaj bardzo podobnie 🤷‍♀️🤷‍♀️

U mnie zawrotów nie ma, ale mam kołatanie serducha i to kila razy dziennie 🤔 jutro wspomnę o tym, ale wydaje mi się że to raczej jest normalne

reklama
Ja akurat ani wymiotów ani mdłości, od 6 tygodnia co wiem że jestem w ciąży (aktualnie 11+4) może raz czy dwa niedobrze mi się zrobiło. Ale zawroty głowy miewam często, że mam wrażenie że zaraz zemdleje u oczywiście ostrzegam wszystkich w okol uwaga chyba mdleje ale nigdy się to nie wydarzyło 😂

Do góry