Mecenasowa27
Fanka BB :)
Mój syn tak samo od małego był bardzo odważny i bezwstydnie każdy obcy mógł wziąść go na ręce. Teraz w maju skończy 3 latka i na szczęście jest trochę mniej ufny.Ja jestem bardzo wybredna, jeśli chodzi o jedzenie. Jem bardzo mało rzeczy. Z kolei mały odkąd zaczęliśmy rozszerzanie diety, zajada się wszystkim ze smakiem.
Życie towarzyskie.. Tutaj zależy jaki charakter ma dziecko. Moja szwagierka gdzie nie pójdzie, to szybko musi wracać. Mała się boi wszystkich. Nawet jak widzi kogoś w miarę często. Mój z kolei lgnie do ludzi, nigdy na nikogo nie płakał, więc ja akurat nie mam z nim problemu. A wiadomo że nikt nie będzie męczył dziecka, bo to żadna przyjemność. Naszym w sumie jedynym problemem są drzemki małego. Odkąd skończył 7 miesięcy, nie zaśnie nigdzie poza domem. Chyba że u mojej mamy. Jak jest pora drzemki i robi się marudny, to wiemy, że pora wracać do domu [emoji6]
Super wiadomość. Mówiliśmy że będzie ok, że ciąża może być młodsza. Trzymam mocno kciuki by rozwijała się prawidłowoWracam z dobrymi wiadomościami!!!
Jest ciąża. Coś tam widać. Wybłagałam polskiego gina (mieszkam w Irl) i przyjął mnie dzisiaj.
Okazało się, ze ciąża jest o tydzień młodsza i dlatego babka nie widziała nic na scanie w piątek. Dzisiaj 5t6d. Zarodka jeszcze nie widać dobrze, ale najważniejsze że coś widać.
Przeryczałam dwa dni. A okazało się że nie potrzebnie. Boże, co za ulga!!!