JuLa?
Fanka BB :)
Dokładnie. Ja w pierwszej ciąży to miałam nadmiar objawów. Wymiotowałam całodobowo, nawet idąc z psem na spacer znaczyłam ścieżkiDokładnie nie nazrzekajmy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Ja w pierwszej ciąży to miałam nadmiar objawów. Wymiotowałam całodobowo, nawet idąc z psem na spacer znaczyłam ścieżkiDokładnie nie nazrzekajmy![]()
Dokładnie. Ja w pierwszej ciąży to miałam nadmiar objawów. Wymiotowałam całodobowo, nawet idąc z psem na spacer znaczyłam ścieżkiTeraz normalnie pracuję, o 16.00 odbieram dzieci z przedszkola i jazda z nimi do 20
) Dopiero niedawno usiadłam
Chyba organizm wie, że nie może sobie pozwolić na objawy . Za to tak dla ciekawości, jako bardzo szczupła osoba mam spory brzuch już . Trudno ukryć
)
Ja się zastanawiam . Mój doktor mnie już wysłał na papa do poradni genetycznej i mam w połowie marca jakoś wizytę . Jestem powyżej 35 r. ż. Ale myślę aby dla spokoju zrobić Nifty, będzie szybciejJa pewnie dopiero w okolicy 35 tygodnia będę ustalać termin cc, tam gdzie zamierzam rodzic dopiero wtedy ustalają kiedy co i jak [emoji4] także jeszcze jakieś 30 tygodni przede mną [emoji28]
Planujecie robić płatne badania genetyczne typu NIFTY?
Ja w pierwszej ciąży robiłam Test pappa i w tej ciąży zaczęłam się zastanawiać nad płatnym badaniem [emoji4]
Ja się zastanawiam . Mój doktor mnie już wysłał na papa do poradni genetycznej i mam w połowie marca jakoś wizytę . Jestem powyżej 35 r. ż. Ale myślę aby dla spokoju zrobić Nifty, będzie szybciej) Tylko z drugiej strony ja mieszkam w Polsce i odpukać jeśli coś wyjdzie nie tak... to nie wiem co tu można uczynić w temacie
Ja Pappe podobno muszę zrobićjako starsza matka
a Nifty będę robić sama dla siebie. Dla lekarza albo systemu opieki Nifty się nie liczy ... Tak zrozumiałam.
Też na pewno zrobię badania genetyczne... Niby 35 lat skończę dopiero w tym roku i to nie jest moja pierwsza ciąża, więc ryzyko mniejsze, ale i tak nie wyobrażam sobie życia przez tyle miesięcy z wątpliwościamiJa się zastanawiam . Mój doktor mnie już wysłał na papa do poradni genetycznej i mam w połowie marca jakoś wizytę . Jestem powyżej 35 r. ż. Ale myślę aby dla spokoju zrobić Nifty, będzie szybciej) Tylko z drugiej strony ja mieszkam w Polsce i odpukać jeśli coś wyjdzie nie tak... to nie wiem co tu można uczynić w temacie