reklama
@Olaala ja tak a przeziębiona nie jestem, rano budzę się z takim kapciem w buzi że szok, jakbym miała mega kaca tak mi sucho i pić się chce, a w nocy aż ciężko mi sie oddycha przez suchość w nosie.
Cześć dziewczyny, ja wieczorem normalnie odpływam, jestem już taka zmęczona i śpiąca że do niczego się nie nadaje, też tak macie? Za tydzień wizyta, już nie mogę się doczekać
Miłego dnia wam życzę
Cześć dziewczyny, ja wieczorem normalnie odpływam, jestem już taka zmęczona i śpiąca że do niczego się nie nadaje, też tak macie? Za tydzień wizyta, już nie mogę się doczekać
Miłego dnia wam życzę
ja też na kanapie popołudniu zasypiam codziennie@Olaala ja tak a przeziębiona nie jestem, rano budzę się z takim kapciem w buzi że szok, jakbym miała mega kaca tak mi sucho i pić się chce, a w nocy aż ciężko mi sie oddycha przez suchość w nosie.
Miłego dnia wam życzę
JuLa?
Fanka BB :)
Powodzenia dzisiaj wszystkim na wizytach Ja znowu zdycham, wczoraj wieczorem oddałam chyba wszystko co jadłam, w nocy dogorywałam z głodu, teraz wmusiłam w siebie trochę kaszki dla niemowląt . Może kiedyś będzie lepiej...bo czasem mi już sił brakuje.
nikka13
U mnie też fatalnie, wymiotuję prawie wszystko co zjem, a nawet jak nie to jest mi niedobrze i muli cały czas. Na dodatek mega osłabienie do tego stopnia że nie mam siły wstać i pójść po coś do drugiego pokoju, a umycie się to jest nie lada wyzwanie... Nie wiem kiedy minie, ale ja już nie mam siły na to
JuLa?
Też mam starszaki w domu wiec tym bardziej jest trudno. Ja wymiotuję i płaczę z bezsilności, córka która nie wie o ciąży jak ro wszystko widzi płacze że mama jest chora... Do tego mam wyrzuty, że nie jestem w stanie się zająć starszakami.U mnie też fatalnie, wymiotuję prawie wszystko co zjem, a nawet jak nie to jest mi niedobrze i muli cały czas. Na dodatek mega osłabienie do tego stopnia że nie mam siły wstać i pójść po coś do drugiego pokoju, a umycie się to jest nie lada wyzwanie... Nie wiem kiedy minie, ale ja już nie mam siły na to
squika
Aktywna w BB
Ja mam to samo. Wracam do domu z pracy i w locie na kanapę już zasypiamja też na kanapie popołudniu zasypiam codziennie
Kawy niestety też nie mogę pić, bo do końca dnia będzie się mi unosić
nikka13
Ja dokładnie tak samo, mam jednego synka starszego, On biedny przychodzi się bawić a ja nie mam siły na zabawę. Na szczescie chodzi do przedszkola, bawi się z tata, ale co ja się psychicznie też nacierpie to moje... niech już to nam minie... Liczę że przyjdzie wiosna to się lepiej poczujemy, i fizycznie i psychicznieTeż mam starszaki w domu wiec tym bardziej jest trudno. Ja wymiotuję i płaczę z bezsilności, córka która nie wie o ciąży jak ro wszystko widzi płacze że mama jest chora... Do tego mam wyrzuty, że nie jestem w stanie się zająć starszakami.
reklama
Mooni89
O tak suchy nos i w ustach, biorę na noc szklankę herbaty, bo woda niegazowana ma u mnie efekt jeszcze większej suchości w ustach. Kawy też już nie pije bo mnie muliTak...potwierdzone. Nie mogę pić kawy... Znów zaliczony .
Dziewczyny czy wy też macie suchość w ustach,nosie? Kurcze to przeziębienie nie chce mi odpuścić... Niby lepiej ale jeszcze coś trzyma...