reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Mam to samo... Kurde, obiecalam sobie maszerowac codziennie po 7 km zeby nie stracic formy, a czuje sie tak kiepsko, ze sie nawet nie doczlapalam do paczkomatu po paczke i mi ja zwrocili :-D bede musiala poprosic nadawce o ponowna wysylke. A propos w paczce byly kremy na rozstepy. Jak sie zapatrujecie na ten temat? Podobno najbezpieczniej zaczac od 8.tygodnia. Nie martwie sie na razie o brzuch, ale obawiam sie o rozstepy na piersiach
wszystko się zmienia:) Co mnie trochę bawi, bo człowiek ten sam. Mi w pierwszej ciąży 8 lat temu mówiono że kremy na rozstępy to od 2 trymestru. Póki co kupiłam dzisiaj oliwkę Bambino i będę się tym nawilżać :)

reklama
Mi polecono prenatal uno który w składzie ma imbir, który podobno dobrze wpływa na mdłości 😁 ja póki co czuje się w miarę ok tylko czasem na wieczór dopadaja mnie takie lekkie mdłości

FADD5F17-A0E7-42A9-B191-A63C1DA4CC8D.jpeg
pierwsze kupione:) z promocji za 15 zł :)Możemy rosnąć :)

Ja dziś oglądałam z moim 10 latkiem śmieszne filmiki i trafiły się dwa pod rząd z bobasami. Oczywiście się popłakałam. Ucieklam do starego do kuchni i ryczalam w najlepsze. Biedny nie mógł się dogadać ze mną czy ja ryczę czy się śmieje.

Chyba zaczyna powoli docierać do mnie.

Dziewczyny, mój dzisiejszy progesteron wynosi 20,80. Niby w normie, ale wydaje mi się, że Wasze wyniki były wyższe... co o tym sądzicie?

wszystko się zmienia:) Co mnie trochę bawi, bo człowiek ten sam. Mi w pierwszej ciąży 8 lat temu mówiono że kremy na rozstępy to od 2 trymestru. Póki co kupiłam dzisiaj oliwkę Bambino i będę się tym nawilżać :)
Ja też w dwóch ciążach stosowałam bambino😂 w pierwszej z 49 przytyłam do 65, a w drugiej z 46 do 64, brzuch miałam spory, ale chyba skórę mam rozciągliwa bo naprawdę rozstępów nie widać, teraz ważę na starcie 64 ciekawe ile będzie na wylocie🤦🏽‍♀️🤪 no i biust z małego B miałam na D a teraz mam duże C i taki biust mi odpowiada

Dziewczyny, mój dzisiejszy progesteron wynosi 20,80. Niby w normie, ale wydaje mi się, że Wasze wyniki były wyższe... co o tym sądzicie?
Ale wzrasta? Ja miałam odpowiednio 30-32-37 co dwa dni. Póki co nie stresuj się, u mnie norma dla ciężarnych jest od 4-50 w pierwszym trymestrze. Kiedy masz gina może da Ci progesteron w razie potrzeby

A co do rozstępów :) Po 12 tyg stosowałam Mustellę i nie wiem czy to tak doskonały produkt czy przypadek ale nie mam rozstępów. Choć startuje we wszystkich ciążach z wagą 52 kilo:) Teraz też zamierzam później kupić ten produkt

reklama
Do góry