Celia89
Fanka BB :)
Gin w marcu dopiero. Progesteron pierwszy raz badałam dzisiaj. Ale za to przyrost bety średni 170%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gin w marcu dopiero. Progesteron pierwszy raz badałam dzisiaj. Ale za to przyrost bety średni 170%
To nie ma porównania, więc nic się nie martw bo mogłaś mieć niski progesteron. Myślę, że będzie wszystko dobrze i trzymam mocno kciuki za WasGin w marcu dopiero. Progesteron pierwszy raz badałam dzisiaj. Ale za to przyrost bety średni 170%
Uwierz, że i tak Ci zazdroszczę u mnie po prostu nuda... praca, praca, spacer z psem, kolacja i w sumie to już na nic nie mam ochoty, wiec kąpiel i idę spać. Ale o 3 już mnie mdli strasznie, wiec o 6 wstaje i zaczynam żyć, bo najwazniejsze dla mnie to zjeść śniadanie.tez bym chciala odcięcie o 22 ale obecnie jestem kopana w sagan przez pierworodną.
Na wilanowie. Mieszkam niedalekoDo warszawy też mam blisko ostatnio byłam se na fotkach córki. Będę pod kościołem co wygląda jak wyciskarka do soków to też się odezwę
to ja tam grasuje po jakiś sarmackich czy jak one się zwą bo tam cyka zdjęcia Martyna Gumuła. Właśnie czekam aż obrobi i mi wyślę Zresztą człowiek tam dojeżdza bo mi sie najzwyczajniej w tym wsiu moim nudzi. Jedyną atrakcja obecnie jest powódź. XD...Na wilanowie. Mieszkam niedaleko
A co to za fotki u niej robisz?to ja tam grasuje po jakiś sarmackich czy jak one się zwą bo tam cyka zdjęcia Martyna Gumuła. Właśnie czekam aż obrobi i mi wyślę Zresztą człowiek tam dojeżdza bo mi sie najzwyczajniej w tym wsiu moim nudzi. Jedyną atrakcja obecnie jest powódź. XD...