prettyinflowers
Fanka BB :)
hej dziewczyny! niezmiernie cieszę się, że mogę to powiedzieć, ale dołączam do Was <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mnie bolą w ogóle muszę kupić sobie kilka sportowych staników, bo nie mogę już wytrzymać w zwykłych po domu.Nie mogłam dzisiaj spać w nocy, tak mnie piersi bolały są duże, więc nie ważne jak się przekręcę, i tak je gniotę podczas snu haha. Jak wstałam do toalety w środku nocy, to myślałam, że zejdę z tego świata...
Szybko zleci zobaczysz, ja 18.02 mam kolejna wizytę ale prywatnie a 22.02 Nowy na NFZ także jedna za drugao jak fajnie! zazdroszczę że masz juz zdjęcie Ja do następnego piątku nie wytrzymam dziękuję za odpowiedzi ws kwasu foliowego ja tez biorę 2 tabl.
Znowu na NFZ miało być ;pSzybko zleci zobaczysz, ja 18.02 mam kolejna wizytę ale prywatnie a 22.02 Nowy na NFZ także jedna za druga
Jateż zastanawiam się czy umawiać sie na nfz,, tylko byłoby śmiesznie bo obaj lekarze NFZ i PRV pracują w tym samym szpitalu. a jest ktoś może ze śląska?
Ja tezteż zastanawiam się czy umawiać sie na nfz,, tylko byłoby śmiesznie bo obaj lekarze NFZ i PRV pracują w tym samym szpitalu. a jest ktoś może ze śląska?
Witamyhej dziewczyny! niezmiernie cieszę się, że mogę to powiedzieć, ale dołączam do Was <3