reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dla chłopca strasznie ciężko coś wybrac:-) jak nazywają się wasi synowie? Może akurat coś mi przypadnie do gustu bo jakoś tak mi się ten chłopiec upodobal że już się martwię ( albo ciesze:-p) że czekają mnie duże zakupy wyprawkowe:-)

Zawsze podobał nam się Wiktor ale ostatni o przestał...
Nam od zawsze podobało się imię Staś i tak ma synek na imię 😁 Więcej męskich typów nie mamy 🙈

reklama
Ale mi moją córka daje w kość ostatnio :( budzi się w nocy i nie śpi 1,5-2 godzin. Właśnie siedzę już druga godzinę i chce mi się ryczeć z bezsilności. Nic jej nie jest, gorączki nie ma, zęby chyba nie idą. Chyba ten sławny regres snu. A mi ręce opadają :( w takich chwilach zaczynam wątpić czy dam radę z dwójką dzieci [emoji1751]

Ale mi moją córka daje w kość ostatnio :( budzi się w nocy i nie śpi 1,5-2 godzin. Właśnie siedzę już druga godzinę i chce mi się ryczeć z bezsilności. Nic jej nie jest, gorączki nie ma, zęby chyba nie idą. Chyba ten sławny regres snu. A mi ręce opadają :( w takich chwilach zaczynam wątpić czy dam radę z dwójką dzieci [emoji1751]
Dacie na pewno!

Dzien dobry 31.03. 😁
A ile z ciekawości placicie za badanie I trymestru z oznaczeniem ryzyka? Tez pierwszy raz slysze o doplaceniu za plytke i to jeszcze 100zl?! Troche przesada...

Załączniki

• IMG_20200331_063431.jpg
    IMG_20200331_063431.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Profesor, który wykonywał USG genetyczne stwierdził, iż w przypadku Nifty zdarzają się niestety błędy.
Porównywali w Instytucie różne testy na przestrzeni lat i najlepiej ponoć wypada Panorama i Harmony.
Nifty to chiński test a pozostałe dwa amerykańskie.
W moim przypadku zaleca Panoramę.
Także nie będę wymyślać tylko pozostanę przy tym.

A dla zainteresowanych wrzucam link porównujący testy.
Jest ich duuużo więcej niż te wymienione powyżej [emoji41]

Oj tak jest dużo - mi ginekolog polecała veracity.

Do góry