reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Mojego nie było na żadnym badaniu 😉 ale to też z tego powodu,że nie widzialam takiej potrzeby żeby leciał że mną. Poza tym moj lekarz za każdym razem bada mnie ginekologicznie i jakos czulabym się niezręcznie,gdyby była tam osoba trzecia 🙃 na prenatalnym mimo,że bardzo chciał, to wiadomo,że go nie będzie,ale zobaczy filmik i będzie tez fajnie.
To mój nie chodzi, bo szwagierka i wujek są ginekologami i mówią, że to wkurzające 😁😁 Jedynie prenatalne, ale w obecnej sytuacji go oczywiście nie będzie 🤷

reklama
Niestety nie dowiem się płci bo luby sobie wymyslil, ze on chce zobaczyc na usg razem ze mna, a nie na kartce papieru buuuu[emoji24][emoji25]

Miej go w dupie i sama zobacz, szczerze to ja nawet uważam, ze on tego dziecka nie chce bo tyle problemów Ci robi. Boże normalnie udusilabym własnymi rękoma

Ehhh zawsze cos... z jednej strony uważam, że ma chlop trochę racji bo chce być na każdej wizycie nie może i to przeżywa.. i tak nie wytrzymam i pewnie sprawdzę.

Albo po prostu powiedz mu, że Ty chcesz poznać już i zobacz, a on niech sobie czeka na usg. Nie może być, ze on tak Tobą rządzi. Jak teraz będziesz mu ulegać, to potem będzie tylko gorzej. Tym bardziej, że jesteś w ciąży, uważam, ze w tej sytuacji facet powinien myśleć czego chce jego partnerka, a nie on sam.

reklama
Do góry