reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mojego nie było na żadnym badaniu 😉 ale to też z tego powodu,że nie widzialam takiej potrzeby żeby leciał że mną. Poza tym moj lekarz za każdym razem bada mnie ginekologicznie i jakos czulabym się niezręcznie,gdyby była tam osoba trzecia 🙃 na prenatalnym mimo,że bardzo chciał, to wiadomo,że go nie będzie,ale zobaczy filmik i będzie tez fajnie.
To mój nie chodzi, bo szwagierka i wujek są ginekologami i mówią, że to wkurzające 😁😁 Jedynie prenatalne, ale w obecnej sytuacji go oczywiście nie będzie 🤷

reklama
Niestety nie dowiem się płci bo luby sobie wymyslil, ze on chce zobaczyc na usg razem ze mna, a nie na kartce papieru buuuu[emoji24][emoji25]

Miej go w dupie i sama zobacz, szczerze to ja nawet uważam, ze on tego dziecka nie chce bo tyle problemów Ci robi. Boże normalnie udusilabym własnymi rękoma

Ehhh zawsze cos... z jednej strony uważam, że ma chlop trochę racji bo chce być na każdej wizycie nie może i to przeżywa.. i tak nie wytrzymam i pewnie sprawdzę.

Albo po prostu powiedz mu, że Ty chcesz poznać już i zobacz, a on niech sobie czeka na usg. Nie może być, ze on tak Tobą rządzi. Jak teraz będziesz mu ulegać, to potem będzie tylko gorzej. Tym bardziej, że jesteś w ciąży, uważam, ze w tej sytuacji facet powinien myśleć czego chce jego partnerka, a nie on sam.

reklama
Do góry