bleucoco
Fanka BB :)
A nie możesz sprawdzic i mu nie powiedzieć? No kurde są jakieś granice. W sensie Ty jestes teraz najważniejsza, Twoje potrzeby. Jesteś teraz przez najblizsze miesiące królową, bo potem oczkiem w głowie będzie już dziecko. Jak chcesz poznać płeć to nie powinien Ci tego zabraniać, takie jest moje zdanie. Mój to nawet zgodził się odmalować kilka ścian bo mam już syndrom wicia gniazda, z wielkim bólem widziałam że mega nie ma na to siły bo jak dwa lata temu malowaliśmy to strasznie się umęczyliśmy, ale zrobi to dla mnie żebym czuła się lepiej!Ehhh zawsze cos... z jednej strony uważam, że ma chlop trochę racji bo chce być na każdej wizycie nie może i to przeżywa.. i tak nie wytrzymam i pewnie sprawdzę.
Niestety mam ogromna potrzebę wszystko wysprzàtać wyszorować i idealnie przygotować na przyjście dziecka W sumie nie będę miała wiele do roboty prócz tego, bo okazało się przypadkiem, że jestem tak zdecydowana, mąż tak samo, że mamy już wybrane wózki, fotelik, łóżeczko, czyli te najważniejsze rzeczy. Wszystko sprawdzone pod kątem wygody i bezpieczeństwa. A to z tymi rzeczami pewnie najwięcej wybierania a my już wszystko wybraliśmy Oczywiście zaczniemy kupować myślę tak dopiero pod koniec lipca czyli pod koniec 7 miesiąca, bo w sumie po co wcześniej
Ostatnia edycja: