reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Swoją drogą to naprawdę widać że mnóstwo osób bierze euthyrox.. nawet do tej pory nie zdawałam sobie z tego sprawy.. kiedyś mój lekarz endokrynolog straszył mnie że nie zajde w ciążę przez niedoczynność tarczycy i naprawdę się tym przejelam. Później nagle się okazało że jestem w ciąży (wpadka) a lekarz że to jest cud, później z mężem chcieliśmy drugie dziecko i się nie udawało przez pół roku lekarz twierdził że nie zajde , zmieniłam lekarza i zaszłam w ciążę więc widocznie niektórzy lekarze nie wiedzą co mówią albo nie jeżdżą się dokształcać eh nie wiem
O widzisz mi też endokrynolog wmawiała że napewno nie ma szans abym zaszła w ciążę. Poszłam sobie od niej bo zamiast mnie leczyć to chyba z 8 mcy mnie wnerwiała. A tu masz ci los ciąża.

reklama
Nie wiem czemu niektórzy lekarze tylko umieją dołować człowieka a oni są po to żeby pomagać i leczyc
Bo to tylko ludzie. Potrafią dołować, mylić się, gadać głupoty jak nie wiedzą co to itp. Dlatego w ważnych rzeczach powinno się konsultować nie z jednym, a z kilkoma lekarzami.

Niektórzy jak nauczyciele nie mają do swojej pracy powołania i to od razu widać.

Dodaje tabelkę w formie linku i zdjecia :

Prosimy o dokladna weryfikacje bo czas zamknac wątek.. na liscie jest nas ponad 70, a odzywa sie garstka.. nie chcemy nikogo skrzywdzic.
Zobacz załącznik 1096098
Mi się link nie otwiera, pokazuje tak jak na załączniku.
Ale na zdjęciu jest ok, można dopisać serduszko [emoji169]
Screenshot_20200324-210344.jpg

reklama
jestem po wizycie wg usg 10+1 :) dzidzia rośnie, serce pika :) dla tych co pamiętają ze miałam coś co było prawdopodobnie dodatkowyn płatem łożyska na usg jakby calkowicie znikło, niby pepowina jest pogrubiona ale wyglada na to ze wszystko jest ok [emoji4] następna wizyta za miesiąc, a za 2 tyg prenatalne prywatne :)
Super, bardzo się cieszę że to "coś" znikło i ciaza ładnie się rozwija :)

Do góry