reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Jak miałaś robione usg? Przez brzuch czy "dołem"?
Dowcipnie tylko[emoji3], od góry próbował ale tak Pestka się ułożyła że nic nie widział przez brzuch. I żadna przyjemność, po tej luteinie i sondzie czuję się jakby mnie ktoś w środku porządnie wypiaskował auć...[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dowcipnie tylko[emoji3], od góry próbował ale tak Pestka się ułożyła że nic nie widział przez brzuch. I żadna przyjemność, po tej luteinie i sondzie czuję się jakby mnie ktoś w środku porządnie wypiaskował auć...[emoji23][emoji23][emoji23]
Pewnie dlatego masz takie ładne zdjecie na którym widać że to mały człowiek. Ja miałam przez brzuch ale pewnie przez te moje sadło takie byle jakie to zdjęcie 🙁 oby z prenatalnych było już konkretne bo nawet nie mam sie czym chwalić.

Oo to masz całkiem inne ułożenie. U mnie ostatnio czyli hmm tydzień temu jakoś
Czyli 9 czy 10 tydzień już nie pamiętam to tylko przez brzuch było można pomierzyć bo dziecko tak ułożone jakoś że dołem się nie dało.

Ja dziś miałam pobranie krwi na NIFTY w domu, jakoś ogarnęłam, już jedzie do Chin 🙂.Mam nadzieję, że wynik będzie szybko.

Umniejsza termin porodu wg ostatniego usg to 30.09
Dodaje tabelkę w formie linku i zdjecia :

Prosimy o dokladna weryfikacje bo czas zamknac wątek.. na liscie jest nas ponad 70, a odzywa sie garstka.. nie chcemy nikogo skrzywdzic.
Zobacz załącznik 1096098

moje usg z dziś :)
20200324_200540.jpeg

reklama
Ja tez aż się stresuje co mnie czego, wiedza zero [emoji846]
Ja też nie mam doświadczenia, ale w ogóle się nie stresuje tym. Zamierzam działać intuicyjnie. Nawet nie interesuje się poki co rzeczami dla dziecka,bo to jeszcze dluuuuga droga. Natomiast przeglądam mnóstwo stron z ładnymi ciuchami dla kobiet w ciąży i kupuje kosmetyki pielegnacyjne 😊

Do góry