reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
haha no niewiele więcej [emoji23][emoji23] 164 ale wage zawsze mam ok 53kg i chuda nie jestem [emoji6] ostatnie lata i brak ćwiczeń zrobily swoje [emoji38]
To ile Ty masz wzrostu? 150 cm? [emoji6][emoji41]

Moja waga stoi w miejscu.
Spodnie dopinam na siłę.
Usiąść w zapiętych, nie usiądę.

haha no niewiele więcej [emoji23][emoji23] 164 ale wage zawsze mam ok 53kg i chuda nie jestem [emoji6] ostatnie lata i brak ćwiczeń zrobily swoje [emoji38]
Jesteś szczupła. Ja mam 161 i waże dokładnie tyle samo,co Ty 53kg i moje wszystkie ciuchy to S...tzn tyle wazylam przed ciaza, Bo teraz mam wilczy apetyt i już mam prawie 1,5kg na plusie 🤣🤣🤣 na szczęście dużo z tego poszło w cycki 😛😛 ale zamierzam się trochę ogarnąć z wagą 😉

Jesteś szczupła. Ja mam 161 i waże dokładnie tyle samo,co Ty 53kg i moje wszystkie ciuchy to S...tzn tyle wazylam przed ciaza, Bo teraz mam wilczy apetyt i już mam prawie 1,5kg na plusie 🤣🤣🤣 na szczęście dużo z tego poszło w cycki 😛😛 ale zamierzam się trochę ogarnąć z wagą 😉
To Wy szczuplutkie, ja zaliczam się do sumo 😬 (po 3 ciąży chormony i cukier mi się rozlegulowały) waga ciągle rosła przez 3 lata ale teraz w ciąży łatwiej mi utrzymać wagę w miejscu (ciekawe jak długo 😂)

To Wy szczuplutkie, ja zaliczam się do sumo 😬 (po 3 ciąży chormony i cukier mi się rozlegulowały) waga ciągle rosła przez 3 lata ale teraz w ciąży łatwiej mi utrzymać wagę w miejscu (ciekawe jak długo 😂)
Ja zawsze wagę trzymałam, ale teraz nawet mdłości mnie nie powstrzymaly przed jedzeniem🤣

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy bolą Was plecy? Mnie od wczoraj zaczął pobolewac brzuch i plecy. Nie pamiętam jak to było w poprzedniej ciąży czy to normalne czy może coś zlego się dzieje.
Od poniedziałku idę na l4, nie będę ryzykować. W pracy ciągle gadają o tym wirusie i się nakrecają a ja już mam dosyć tego wysłuchiwania. Posiedzę z synkiem w domu i odpocznę.

Do góry